Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Andrei Coubiş va juca pentru Italia. UPDATE: Fundaşul poate merge la CM U20

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 24 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21082472/1/coubis.jpg

Fotbalul românesc pierde pe zi ce trece jucători de perspectivă. Andrei Coubiş (19 ani), căpitanul echipei de tineret a celor de la AC Milan nu vrea să mai audă de naţionala noastră.

UPDATE: Recent, Andrei Coubiş a fost anunţat ca fiind convocat pentru un stagiu de pregătire pe care Italia U20 îl va organiza în perioada următoare, pentru Cupa Mondială dedicată categoriei de vârstă.

Acest stagiu va fi util pentru a evalua un număr cât mai mare de tineri dintre cei incluşi în lista preliminară dată la FIFA, formată din 55 de jucători Apoi, desigur, când va fi alcătuită lista finală de 21, voi face alegerile şi în funcţie de disponibilitatea jucătorilor”, a spus selecţionerul Carmine Nunziata.


Fundaşul a ales să joace pentru Italia, fiind component al lotului U20. Tatăl său a dezvăluit că tânărul fotbalist s-a simţit foarte prost, datorită unui moment petrecut în cantonamentul ”tricolorilor” din Slovenia, în vara lui 2022.

”Andrei nu mai vrea să audă de România. E şi un tip cu o personalitate impresionantă. Episodul care l-a dezamăgit cel mai tare şi i-a declanşat o ură incredibilă s-a petrecut vara trecută, pe durata Europeanului U19 din Slovacia.

Au stat în acelaşi hotel cu italienii şi într-o seară, după ce au mâncat, a urcat în cameră la colegii lui de la Milan să mai stea la taclale înainte de somn.

Erau doi băieţi, au crescut de mici împreună, se cunosc foarte bine, au stat vreo oră la poveşti şi asta a fost tot. L-a văzut însă cineva din staff şi au ajuns să-i reproşeze că s-a dus să discute ca să piardă meciul direct.

S-a simţit foarte prost când a văzut că, după episodul cu amicii de la Milan, n-a fost anunţat în echipă pentru meciul cu Italia. Era convins că va fi titular, dar nu l-au băgat să joace decât către final”
, a declarat Gheorghe Coubiş, pentru cei de la ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri