Ultima oră
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League
Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.” Nadal, în direct pe Prima Sport 3, de la ora 17:00! ”Sunt realist. Va fi pentru ultima oară.”
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO 
Bergodi a răbufnit la conferinţa de presă: ”Tu mă înveţi fotbal pe mine?” | VIDEO
”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV

”Jucătorii nu se mai ridică la nivelul tribunelor!”. Verdict dur după ultimele eşecuri ale Rapidului | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri VIDEO | Chelsea - Everton 6-0. Cole Palmer a înscris patru goluri

Andrei Cristea şi-a pus ghetele în cui: ”Sper să am o carieră la fel de lungă şi poate mai frumoasă în antrenorat”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 12 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20634918/1/andrei-cristea-si-a-anuntat-retragerea-nu-mi-place-sa-pacalesc-fotbalul-ce-urmeaza-pentru-eroul-din-meciul.jpg

Andrei Cristea, unul dintre cei mai buni atacanţi din Casa Liga 1 din ultimii ani, şi-a anunţat retragerea din cariera de fotbalist profesionist.

Cristea, care va împlini 38 de ani în luna mai, a spus că nu îi place să păcălească fotbalul, chiar dacă fanii îl încurajează să revină pe teren. Eroul FCSB-ului din meciul cu Valencia şi fostul golgheter al campionatului alături de Dinamo îşi propune să aibă o carieră la fel de lungă şi chiar mai frumoasă în antrenorat.  

"Lumea mă încurajează şi îmi spune că le e dor de mine, dar după o carieră de 21 de ani cred că a venit timpul să pun stop. Sper să am o carieră la fel de lungă şi poate mai frumoasă în antrenorat. E o decizie grea, dar asta e. Mie nu-mi place să păcălesc fotbalul. Mi-a plăcut să fiu cu inima deschisă printre oameni. Îmi place să fiu în iarbă, să am presiunea fotbalului.

Am terminat Licenţa A de antrenor, am avut şi o experienţă la Iaşi. Cred că e un loc unde m-aş putea implica şi mi-aş putea face o carieră. Cu Costel Enache nu mă cunosc, a avut el o declaraţie un pic deplasată când am plecat eu de la Iaşi. Nu am înţeles-o atunci, nici acum, nu înţeleg nici politica de acum de la club. Dar am încredere în Cornel Şfaiţer.", a declarat Andrei Cristea, potrivit Prosport.

Andrei Cristea a câştigat Liga 1 cu FCSB de două ori, în sezoanele 2004-2005 şi 2005-2006, însă a fost golgheterul campionatului la Dinamo, cu 16 goluri marcate, în stagiunea 2009-2010.

Cristea a rămas în istoria fotbalului românesc şi pentru ”dubla” marcată pe Ghencea, contra Valenciei, când (în sezonul 2004-2005) FCSB elimina din ”16-imile” Cupei UEFA deţinătoarea trofeului, campioana Spaniei şi supercampioana Europei.

FCM Bacău, Poli Timişoara, Poli Iaşi, Karlsruher, Qabala, Salernitana, Martina Franca şi CSU Craiova sunt restul echipelor din cariera lui Andrei Cristea.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele