Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Andrei Ivan, contract prelungit cu Universitatea Craiova! Durata noului angajament

CS Universitatea Craiova Publicat pe 14 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20919672/2/rps7831.jpg

Andrei Ivan nu e în cel mai bun moment al carierei, dar nici relaţia cu Mirel Rădoi, antrenorul Universităţii Craiova, nu e cea mai bună. În schimb, patronul Mihai Rotaru este mulţumit de modul în care evoluează atacantul şi a anunţat că i-a prelungit contractul pe încă 5 ani, acum câteva săptămâni.

Informaţia a fost confirmată chiar de Mihai Rotaru, după ce Mirel Rădoi l-a exclus din lot pe atacant. Astfel, poate că omul de afaceri a vrut să confirme faptul că Ivan va fi piesă de bază în continuare la Universitatea Craiova, iar excluderea din lot este, aşa cum părea încă de la început chiar şi din exterior, de moment.

Fac o dezvăluire în premieră. Că tot vedeam anunţuri că Ivan nu îşi prelungeşte contractul. Ivan şi-a prelungit contractul pe încă 5 ani încă de acum 2 săptămâni de zile.

Mirel ştia acest lucru. Deci Ivan e jucătorul U Craiova, a semnat fără să clipească, fără să ceară un ban în plus. Fără nimic.

A zis ‘Este echipa care m-a format, echipa un am crescut de la 15 ani şi 9 luni, voi da totul Dacă plec bine, dacă nu, o viaţă pentru Ştiinţa’”, a declarat Mihai Rotaru pentru Fanatik.

Cu toate aceastea, patronul Universităţii Craiova şi-a arătat sprijinul faţă de antrenorul său, menţionând că toţi tehnicienii au avut parte de libertate în luarea deciziilor la echipă. 

În acelaşi timp, Mihai Rotaru a confirmat că ia în calcul în privinţa celor patru vedete toate variantele posibile, inclusiv să îi dea afară de la echipă, dacă nu vor obţine iertarea lui Mirel Rădoi.

Andrei Ivan a ratat un transfer la Bordeaux

Ivan (25 de ani) a fost om de bază sezonul trecut la formaţia din Bănie. El a bifat 17 goluri şi 11 pase decisive, astfel a atras atenţia formaţiei ce a câştigat 6 titluri în Ligue 1, Bordeaux, dar care trece prim momente grele, retrogradând în divizia secundă.

În total, Ivan a adunat 222 de meciuri pentru olteni, a marcat de 54 de ori şi a oferit 31 de pase decisive. Are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri