Ultima oră
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor
Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală” Florin Maxim vrea să ducă până la final povestea. ”Să dea Dumnezeu să marcăm şi în finală”
Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică Istorie în motorsportul românesc: Dominic Marcu aduce primul titlu absolut într-un campionat de viteză în coastă cu o maşină electrică
Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună” Corvinul scrie cea mai frumoasă poveste a anului în fotbalul românesc. ”O calificare istorică pentru această echipă minunată, gaşca nebună”
Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo Juventus Torino trebuie să îi plătească 10 milioane de euro lui Cristiano Ronaldo

Andrei Ivan, la un pas de Bordeaux! De ce a picat mutarea, deşi U. Craiova îşi dăduse acordul

CS Universitatea Craiova Publicat pe 1 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20844181/1/fb-universitatea-craiova-4.jpg

Andrei Ivan (25 de ani) a ratat un transfer important în actuala fereastră de mercato. Se pare că Universitatea Craiova ajunsese la un acord cu formaţia franceză Bordeaux, dar în cele din urmă mutarea a picat din cauza unor probleme cu anumite contracte pe care le-a avut formaţia din ”Hexagon”, cu câţiva jucători din lot.

Ivan îşi dăduse, din informaţiile apărute acum, acordul pentru trecerea la Bordeaux, mai ales că, potrivit Fanatik, era ademenit cu un salariu foarte mare, de un milion de euro. Astfel, atacantul născut la Moreni a ratat şansa unei noi plecări din România, în străinătate mai evoluând pentru Rapid Viena şi Kuban Krasnodar.

Ivan a fost om de bază sezonul trecut la formaţia din Bănie. El a bifat 17 goluri şi 11 pase decisive, astfel a atras atenţia formaţiei ce a câştigat 6 titluri în Ligue 1, dar care trece prim momente grele, retrogradând în divizia secundă.

În total, Ivan a adunat 214 de meciuri pentru olteni, a marcat de 51 de ori şi a oferit 31 de pase decisive. Are o cotă de piaţă de 1.8 milioane de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri