Ultima oră
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA
VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României VIDEO | Oţelul - ”U” Cluj, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Se decide a doua finalistă a Cupei României
Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată" Carlo Ancelotti, mesaj ferm după calificarea în semifinale! "Real nu moare niciodată"
LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal LIVE VIDEO | Real Madrid s-a calificat după 3-4 cu Man. City la loviturile de departajare! Bayern este cealaltă semifinalistă, după 1-0 cu Arsenal
VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor VIDEO | Bayern îşi salvează sezonul! Kimmich îi duce pe bavarezi în semifinalele Ligii Campionilor

Andrei Ivan, mesaj pentru suporterii olteni după egalul cu Farul Constanţa: ”Dezamăgim de la meci la meci! Sper să mergem în Conference League!” | VIDEO

CS Universitatea Craiova Publicat pe 14 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21124023/1/captura-ecran-791.png

Echipa Universitatea Craiova a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa, într-un meci al etapei a 8-a din play-off-ul Superligii. Alibec a ratat un penalty şi a fost eliminat cu roşu direct în ultimul minut al primei reprize.

Meciul de la Craiova a început cu o fază la care arbitrul Andrei Chivulete nu a acordat iniţial nimic, dar după consultarea VAR arbitrul a decis să acorde penalty pentru Farul după ce Alibec a fost faultat în careul gazdelor. Lovitura de pedeapsă a fost executată de acelaşi Alibec, dar portarul Laurenţiu Popescu a respins.

Alibec a fost însă pasatorul de la golul prin care Farul a deschis scorul, în minutul 24, prin Mateus Criciuma. În finalul primei reprize, Alibec l-a lovit pe Ştefan Vlădoiu în ceafă, la o fază de joc, şi a primit cartonaşul roşu, fiind eliminat. Alibec urmează să lipsească la meciul cu FCSB, din etapa viitoare.

În repriza secundă Farul s-a apărat, dar craiovenii au primit un penalty în minutul 80 pentru un fault al lui Kevin Boli asupra lui Koljic. A executat Andrei Ivan, care a înscris. 

La finalul meciului, Andrei Ivan a oferit mai multe declaraţii. El speră ca echipa să termine pe loc de Conference League. 

”Dezamăgim de la meci la meci! Sper să mergem în Conference League!”

”Parcă a fost un zid în poartă, am avut 33 de ocazii. Cei de la Farul au avut trei şi au înscris. Nu suntem concentraţi în faţa porţii şi s-a văzut pe teren. După ce au luat roşu, ne-a fost foarte uşor. Trebuia să câştigăm în această seară. Ne trebuiau cele trei puncte, dar nu a fost să fie.

Încă nu avem ce face, decât să ne luptăm pentru locul trei. Vom vedea ce va fi din sezonul următor. Va fi o luptă foarte grea. CFR are două meciuri foarte grele. Sperăm să terminăm pe trei şi să mergem în Conference League. Ar fi un eşec. Suporterii noştri merită să jucăm acolo. Sunt nemulţumit pentru că îi dezamăgim de la meci la meci”, a declarat Andrei Ivan.

Farul este lider cu 47 de puncte, urmată în clasament de FCSB, care are 43 de puncte. Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 37 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri