Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Andrei Ivan, reacţie după ultimele critici. Cum a răspuns atacantul

CS Universitatea Craiova Publicat pe 28 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21330318/2/andrei-ivan.jpg

Andrei Ivan a fost mereu un fotbalist interesant pentru cluburile din afara României, iar Universitatea Craiova a primit oferte bune pentru el, de ordinul milioanelor de euro. Cu toate acestea, Mihai Rotaru a dorit mai mult, până la cinci milioane de euro.

În ultimul timp, prestaţiile atacantului nu au fost cele mai bune, iar criticile nu au întârziat să apară. O reacţie categorică a venit din partea lui Sorin Cârţu, dar Ivan a decis să reacţioneze recent, prin intermdiul site-urilor de socializare.

Eu mi-am ales calea, iar tu ai ales să fii eroul. Şi vor râde de tine o vreme oamenii din acest oraş, dar un singur lucru pe care îl adoră mai mult decât un erou este să-l vadă pe acesta cum greşeşte, căzând, cum încearcă murind. În ciuda a tot ce-ai făcut pentru ei, în final te vor urî”, a reacţionat Ivan.

Sorin Cârţu l-a luat în colimator pe Andrei Ivan, chiar dacă jucătorul nu a putut evolua în partida cu Tuntari din Cupa României, scor 1-1. Ivan a fost suspendat pentru eliminarea din prelungirile partidei cu Universitatea Cluj.

Sorin Cârţu l-a acuzat pe atacantul de 26 de indiferenţă.

”Greşelile mari se fac de jucători foarte importanţi, care sunt şi bine plătiţi. Când dai gol sau primeşti gol în minutul 90, atunci este noroc sau ghinion. Cu Andrei Ivan, nu ştiu… eu i-am atras atenţia public… ar fi cea mai mare greşeală a lui să treacă în partea asta a blazării, să facă pe indiferentul.

La calităţile pe care le are, el trebuie să se bată pentru a-şi reface capitalul de imagine şi lumea să-l îmbrăţişeze, să-i aducă elogii, să spere la reuşitele lui. Dacă tratezi aceste meciuri aşa… este inadmisibil. Dai naştere la toate polemicile”, a spus Sorin Cârţu.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri