Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului

Andrei Miron e aşteptat de Valeriu Iftime la FC Botoşani: "Îl iau cu braţele deschise!"

FCSB Publicat pe 18 mai 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20710506/1/am.jpg


Pus pe lista neagră de Gigi Becali, care-l consideră vinovat pentru golul de 2-2 al lui FC Voluntari pe Arena Naţională, decisiv pentru pierderea titlului, Andrei Miron (27 de ani) are deja o opţiune: revenirea la FC Botoşani.
 
Stoperul a intrat deja în ultimele şase luni de contract cu FCSB, iar Gigi Becali va încerca să negocieze cu el plecarea încă din această vară, urmând să aducă alţi doi fundaşi centrali sub comanda lui Toni Petrea. Dacă latifundiarul din Pipera consideră că Miron nu mai face faţă la FCSB, Valeriu Iftime are altă părere despre fostul său jucător şi-l aşteaptă din nou în Moldova, pentru ca mai apoi să-l vândă în străinătate:
 
"Cu braţele deschise îl iau pe Miron, dar nu cred că mai vine la Botoşani. E un fotbalist inteligent, are nevoie de atmosferă. Trebuie să joace meci de meci, să prindă încredere. Dacă vine la noi şi joacă un an, pleacă afară şi pe mai mulţi bani", a declarat patronul lui FC Botoşani, miercuri, la Pro Arena.
 
"Poate pleacă şi Miron... tu nu-l vezi? Îţi dai seama ce fundaşii avem? Cum să degajeze portarul şi să iei gol? Doi fundaşi centrali îmi trebuie. Dacă trebuie fundaşi centrali, trebuie să luăm. Eu nu mai cheltui bani. Fundaşi centrali trebuie să luăm. Dacă Cristea dă cu capul în faţa lui şi Miron se uită cum trece pe lângă el... ", a anunţat Becali, marţi seară.
 
Cotat la 1.1 milioane de euro, Miron a jucat 22 de meciuri pentru FCSB în acest sezon, prinzând şapte dintre cele nouă partide din play-off.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele