Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Andrei Miron este dorit în Superliga, după despărţirea de Hapoel Haifa. ”Nu aş spune nu unei posibile reveniri”

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 30 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20874878/1/miron.jpg

Aventura lui Andrei Miron la Hapoel Haifa s-a terminat după doar 5 partide. Formaţia din Israel a anunţat joi că s-a ajuns la un acord cu privire la rezilierea contractului.

Fundaşul a fost scos din lotul echipei recent, după ce a fost adus Mohammed Kamara. Cum echipele din Israel pot avea doar şase jucători străini în lot, plecarea lui Andrei Miron era inevitabilă.

Fostul său patron de la FC Botoşani, Valeriu Iftime a declarat că l-ar dori înapoi pe fundaş. Miron a purtat şi banderola de căpitan la formaţia moldavă.

”Ştiţi foarte bine că eu am ţinut mult la Miron, iar el a fost şi căpitanul echipei noastre. Pentru noi el a fost unul dintre cei mai buni fundaşi centrali pe care i-am avut. Nu aş spune nu unei posibile reveniri a lui Miron la Botoşani, dar trebuie în primul rând să discut şi cu Mihai Teja. Nouă ne mai vine cât de curând şi un alt fundaş central, cel care a jucat în Liga 2 din Franţa.

Este firesc să discut acum şi cu Mihai (n.r. Teja) să vedem ceea ce îşi doreşte şi el. Oricum duşul ăsta rece pe care l-am primit în partida cu Sepsi m-a făcut să stau aşa un pic mai retras câteva zile de fotbal. Nu mi-a căzut deloc bine acea înfrângere usturătoare cu Sepsi, dar trebuie să strângem cu toţi rândurile deoarece viaţa merge înainte. Momentan nu am ce să vă mai declar în plus despre Miron faţă de ceea ce v-am zis acum”
, a declarat Iftime, pentru cei de la Prosport.



 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele