Ultima oră
Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia Revenire de senzaţie în Superligă? Declaraţia dată de fostul jucător din Gruia
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.

Andrei Miron revine în Superliga! Va efectua luni vizita medicală, dar nu va avea drept de joc până în 2023

Superliga Publicat de Daian Cutu pe 23 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20896770/1/miron.jpg

Andrei Miron (28 de ani) revine în Superliga! Fostul fundaş al celor de la FCSB s-a despărţit de Hapoel Haifa şi va semna cu Universitatea Cluj, informaţia fiind confirmată de către antrenorul Eugen Neagoe, duminică seară, la finalul meciului cu CFR Cluj (1-2).

Plecat de la Hapoel Haifa în ultima zi de transferuri din Israel, Miron a revenit în România pentru a fi aproape de soţia însărcinată, a negociat pe repede-înainte cu Universitatea Cluj şi a acceptat provocarea oferită de Şepcile Roşii: "Din ce ştiu eu, Miron a semnat şi urmează să facă vizita medicală mâine. (n.red - luni, 24 octombrie)", a anunţat Eugen Neagoe.

”Andrei Miron a cerut să revină în România, pentru a fi alături de soţia lui însărcinată. Îi mulţumim lui Andrei şi îi dorim mult succes pe viitor!” este comunicatul celor de la Hapoel Haifa.

După doar cinci meciuri jucate la Hapoel, Miron s-a despărţit fără mari pretenţii financiare de gruparea din Israel. Imediat, Valeriu Iftime şi-a manifestat dorinţa de a-l readuce la FC Botoşani, dar Miron a preferat proiectul de la Universitatea Cluj.
 
Cotat la 700.000 de euro, Miron a început fotbalul la Galaţi, a impresionat la FC Botoşani în tandem cu Andrei Burcă, apoi a jucat pentru FCSB între februarie 2020 şi iulie 2022.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele