Ultima oră
Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului Absenţă de marcă pentru Bayern Munchen în ultimul meci al sezonului
OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman OFICIAL | Corvinul Hunedoara a anunţat plecarea lui Marius Coman
Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru” Costel Gâlcă luptă pentru Europa: „Trebuie să fim concentraţi la meciul nostru”
Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?” Antrenorul care ar accepta imediat să vină la FCU Craiova: „De ce nu?”
Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off Cine arbitrează derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă din play-off
Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!” Marius Şumudică agită apele înainte de derby-ul Rapid - FCSB: „Au câştigat primul lor titlu din istorie. Suntem la egalitate acum!”

Andrei Nicolescu, mesaj tranşant pentru jucătorii de la Poli Iaşi! "Ei dau şi ei ţipă"

Dinamo Publicat de Tudor Moisa pe 15 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21559701/1/dsc-0499-2048x1365.jpg

Luca Mihai a suferit o accidentare horror, în meciul dintre Dinamo şi Poli Iaşi. Tânărul fotbalist a fost făcut K.O. de către Josue Homawoo, iar medicii au intervenit de urgenţă pe teren.

Ovidiu Haţegan a scos cartonaşul din buzunar abia după ce Luca Mihai a fost urcat pe targă. Chiar dacă a urmărit de aproape tot ce s-a întâmplat pe gazon, arbitrul FIFA a hotărât să îi arate doar galben lui Homawoo.

Acum, Andrei Nicolescu a vorbit despre faza respectivă. Administratorul special de la Dinamo consideră că au fost circumstanţe de cartonaş roşu.

Totuşi, Nicolescu a spus despre Haţegan că a arbitrat corect meciul şi a precizat că cei violenţi au fost jucătorii ieşeni.

"Aş vrea să vorbesc de incident. Câteodată se întâmplă pe terenul de fotbal, dar e greu pentru familia copilului şi pentru noi. Eu am vorbit cu domnul Şfaiţer aseară. Dacă putem să facem ceva, să ajutăm, vom încerca orice. 

E un eveniment pe care nu mi l-aş dori nici la mine, nici la altă echipă. Sunt într-o poziţie ingrată în care eu trebuie să recunosc că erau circumstanţe. Sunt circumstanţe, e adevărat. Evenimentul ăsta e foarte trist, toţi trebuie să fim aproape de el, de familia copilului.

Să nu exagerăm (n.r. acuzaţiile că Haţegan i-a favorizat pe dinamovişti), cei care au fost mai agresivi au fost ei. Din păcate pentru ei, ei au ieşit mai şifonaţi din lupta asta fizică. Sunt alte faze în meci în care ei dau şi ei ţipă.

Din toate clinciurile din care au ieşit mai şifonaţi, ei sunt cei care lovesc, ei sunt cei care atacă. Dacă vorbim despre întregul joc, atunci jocul a fost foarte bine controlat. Dacă vorbim de faza respectivă, v-am spus că sunt într-o poziţie ingrată.

A fost un joc echilibrat în care eu nu am văzut ceva ce se poate reproşa şi exclud aceată fază, cu incidentul, care e o accidentare pe care nu ne-am dori-o niciodată", a spus Andrei Nicolescu, la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele