Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei

Andrei Prepeliţă nu îl iartă pe Iasmin Latovlevici: ”Astfel de gesturi nu le tolerez, nu accept aşa ceva!”

FC Argeș Publicat pe 11 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20634431/1/andrei-prepelita-1.jpg

Eliminarea lui Iasmin Latovlevici, moment ce a cântărit decisiv în soarta partidei dintre Universitatea Craiova şi FC Argeş, scor 3-0, nu i-a picat deloc bine tehnicianului piteştenilor Andrei Prepeliţă.

Antrenorul ”alb-violeţilor” a anunţat că nu tolerează un astfel de comportament, chiar dacă este prieten cu Latovlevici din perioada în care amândoi au jucat la FCSB, şi că va solicita conducerii sancţionarea actualului său elev.

”Am întâlnit o echipă bună a campionatului, îmi pare rău pentru a doua repriză. Dacă rămăneam în 11... Astăzi ne-au lipsit şi câţiva jucători. Am încercat să jucăm. Am arătat mai bine, păcat, până la urmă se putea întâmpla ceva la 1-0. Şi euforia asta, am jucat luni seara, am ajuns la 5 la Piteşti. A venit meciul repede.

Dacă nu suntem la fel de uniţi, nu avem cum să facem puncte în play-off.

(n.r. - despre Latovlevici) Sunt supărat pe situaţie nu ai voie la nivelul ăsta, la experienţa lui să faci asemenea gesturi. La experienţa lui putea să o analizeze mai bine. Astfel de gesturi nu le tolerez, nu accept aşa ceva, am să vorbesc cu conducerea. Chiar dacă suntem prieteni, foşti colegi. E un duş rece.”, a declarat Prepeliţă, la finalul meciului. 

În minutul 70 al meciului cu Universitatea Craiova, Iasmin Latovlevici a văzut primul cartonaş galben pentru proteste, nemulţumit fiind de faptul că Gustavo l-a călcat la un duel pentru minge în care fundaşul stânga a ajuns primul. Mijlocaşul oltenilor nu a părut să fi avut intenţie.

La puţin peste un minut, Iasmin Latovlevici l-a faultat intenţionat pe Gustavo pentru a se ”revanşa”, însă răzbunarea sa i-a costat pe piteşteni o eliminare la 1-0 pentru olteni, când partida devenise de minute bune echilibrată.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele