Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Andrei Prepeliţă nu înţelege căderea din jocul cu Hermannstadt. ”E o înfrângere grea, pentru că cum a decurs jocul, nu ne aşteptam”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 3 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20094432/1/prepe.jpg

Pe o ploaie torenţială, Hermannstadt a dat lovitura la meciul de debut pe banca tehnică a lui Eugen Beza. Ardelenii s-au impus cu un categoric 4-1, deşi cei de la FC Argeş au avut multe ocazii, pe care însă le-au irosit nepermis.

Andrei Prepeliţă a declarat la finalul partidei că nu înţelege cum echipa sa a avut o asemenea cădere, după ce a deschis scorul.

 ”Am marcat primii, tot noi am avut iniţiativa, am condus jocul, cred că a fost un moment psihologic, trebuia să facem 2-0. La pauză am vorbit cu băieţii să ieşim să câştigăm meciul. Cred că am avut ocazii bune de joc şi de la 2-1 ne-au prins pe contraatac, de aia şi scorul a luat proporţii.

E o înfrângere grea, pentru că cum a decurs jocul, nu ne aşteptam la această înfrângere. Nu a fost ziua noastră să marcăm chiar şi din penalty, l-am ratat pe primul. Sunt mulţumim că în alte meciuri n-am primit goluri deloc. Dacă le primim pe toate într-o...noi am primit 9 goluri în 2 meciuri.

Scorul a luat proporţii şi pt că am jucat la 2-1 pt a egala, pt a câştiga şi am dat adversarilor nişte spaţii pe care le-au speculat.”
, a declarat Prepeliţă, la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele