Ultima oră
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”
Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat Motivul ireal pentru care un fotbalist iranian a fost sancţionat
Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!” Situaţie complicată la o echipă cu pretenţii. ”Din antrenor apreciat, respectat, eşti un nimeni acum!”

Andrei Prepeliţă nu pleacă de la FC Argeş. ”Demisia nu mi-o dau!”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 19 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20863988/1/prepe.jpg

CFR Cluj a învins în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, în ultimul meci al etapei a XI-a din Superligă. Ar putea fi ultimul meci pe banca tehnică a campioanei României pentru Dan Petrescu.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Camora în minutul 62.

Lui Andrei Prepeliţă i s-a scandat din nou demisia din tribune, dar tehnicianul a anunţat că rămâne ferm pe poziţii şi nu demisionează.

”M-am obişnuit cu scandările tribunei, nu ştiu ce doresc de la mine. I-am aplaudat, am vorbit frumos despre ei. Sunt şi piteştean şi m-am întos cu sufletul acasă. Ca jucător am reuşit promovarea, iar ca antrenor am salvat echipa de la retrogradare, am dus-o în play-off şi semifinala Cupei cu un lot cu care nu puteam emite pretenţii.

Când vii şi joci acasă te aştepţi să fii susţinut. Ne uităm şi noi la televizor la unele echipe ce susţinători au şi cum îi poartă spre victorie.  Înţeleg aceste scandări împotriva mea, dar măcar pe jucători să-i susţină. Ei simt asta, le-am zis să fie calmi şi să nu reacţioneze.

Şi domnul Petrescu câştigă câteva campionate de câţiva ani la CFR, e într-o grupă europeană”,
a spus antrenorul celor de la FC Argeş la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele