Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Andrei Prepeliţă nu vrea să plece din Trivale. ”Cifrele vorbesc pentru mine, dar conducerea va decide”

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 21 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20611903/1/andrei-prepelita-1.jpg

FC Argeş a obţinut o victorie crucială, pe terenul celor de la Farul Constanţa, scor 1-0, în primul meci al zilei din Casa Liga 1. În urma acestui rezultat, formaţia lui Gică Hagi îşi reduce şansele la un loc de play-off. Dobrogenii sunt pe locul 6 în acest moment, la un punct în faţa rivalilor de azi, dar au un program greu, în etapele rămase de disputat în sezonul regular.

Unicul gol a fost reuşit de Iasmin Latovlevici, din lovitură liberă, în minutul 89, după un fault aiurea comis de Nedelcu la peste 20 de metri.

Antrenorul celor de la FC Argeş, Andrei Prepeliţă a declarat la finalul că este o victorie extrem de importanţă. El a precizat că nu vrea să plece de pe banca tehnică, dar decizia finală aparţine conducerii, fiind de părere că rezultatele îl recomandă să rămână.

„Ştiam că Farul e o echipă foarte bună, care pierde foarte puţine puncte pe teren propriu. Dar ştiam că putem obţine un rezultat bun dacă vom respecta ce am lucrat în acesstă săptămână.

A fost o primă repriză echilibrată, apoi ne-au pus sub presiune în repriza secundă. Jucătorii mei au simţit presiunea şi au făcut un pas înapoi în repriza a doua. Începusem să-i lăsăm pe cei de la Farul să intre în jumătatea noastră. Totuşi, băieţii au început să facă un presing mai agresiv, iar adversarii n-au mai ajuns la poarta noastră.

Lupta continuă! Urmează altă finală. Eu sunt realist şi aşa vreau să-i fac şi pe jucători să gândească. Nu am nicio presiune.

Am luat această echipă de pe ultimul loc, iar într-un an de zile am făcut 85 de puncte şi am dus echipa în semifinalele Cupei României. Cifrele vorbesc pentru mine, dar conducerea va decide. Mereu e presiune în fotbal, dar prefer să nu comentez, să mă concentrez pe ce am de făcut”,
a spus Prepeliţă, la flash-interviuri.

Vine Poenaru?

Ilie Poenaru (45 de ani) a părăsit săptămâna trecută banca tehnică a celor de la Gaz Metan Mediaş, dar se pare că nu va şoma mult, fiind aproape să preia un alt club din Casa Liga 1.

Ardelenii au rămas fără 10 jucători, iar numărul plecărilor s-ar putea înmulţi în câteva zile, deoarece în acest moment nu se întrevede nicio şansă de salvare.

Cei de la ProSport scriu că Ilie Poenaru şi-a dat acordul pentru a fi noul antrenor al celor de la FC Argeş. Cel mai probabil instalarea sa ar însemna plecarea lui Andrei Prepeliţă.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele