Ultima oră
Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!” Radu Drăguşin face un salt uriaş. ”Va juca într-un club nu puternic, foarte puternic!”
Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi” Gândurile Crinei Pintea înainte de mondial. ”Nu mi se pare o grupă foarte grea, însă depinde foarte mult de noi”
Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României Vă mai amintiţi de ”Bizonul” Harlem Gnohere? Incredibil unde joacă în prezent fostul golgheter al României
VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | Concordia Chiajna - Unirea Slobozia 0-0, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale” Unul din cele mai mari oraşe ale ţării va beneficia de o arenă modernă. ”Îl aducem la standarde internaţionale”
”Sunt salarii de cel puţin jumătatea clasamentului”. Reacţie din tabăra dinamovistă după demisia lui Ovidiu Burcă ”Sunt salarii de cel puţin jumătatea clasamentului”. Reacţie din tabăra dinamovistă după demisia lui Ovidiu Burcă

Andrei Raţiu a strălucit cu Israel şi a primit un dar mai preţios decât calificarea. A devenit tată!

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 19 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21391425/1/israel-romania-preliminariile-c-e-2024-18-11-2023-6.jpg

FRF anunţă că Andrei Raţiu, component al echipei naţionale, a devenit tată la câteva ore după calificarea la Campionatul European.

“Pentru Andrei Raţiu calificarea la EURO 2024 va rămâne cu siguranţă în sufletul acestuia. A doua zi, la prima oră a dimineţii, Andrei a aflat că a devenit tătic. Iubita fundaşului dreapta a adus pe lume o fetiţă. Multă sănătate şi împlinire!”, este mesajul postat pe site-ul frf.ro.

Raţiu a jucat sâmbătă pe toată durata partidei împotriva Israelului, scor 2-1 pentru tricolori, rezultat care a adus României calificarea la Euro.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri