Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Oaspeţii puteau primi penalty
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”
Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor Nu este CFR Cluj! Risto Radunovic a anunţat echipa la care va juca din sezonul viitor
VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare VIDEO | Gloria Buzău - CS Mioveni 1-0. Formaţia lui Andrei Prepeliţă face un salt imens către promovare
VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami VIDEO | Leo Messi înscrie pe bandă rulantă la Inter Miami
Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!” Bomba momentului în războiul dintre CSA şi FCSB: „Am înţeles că va reveni la Steaua!”

Andrei Raţiu rămâne în Spania! Fundaşul a fost transferat de la Villarreal la Huesca

La Liga Publicat de Andrei Ionascu pe 4 aug 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/20339575/1/ratiu.jpg

Fundaşul dreapta Andrei Raţiu (23 de ani), component al echipei României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a fost transferat de la Villarreal la Huesca, a anunţat gruparea recent retrogradată în liga a doua spaniolă.

Raţiu a semnat un contract valabil trei sezoane cu Huesca, dar Villarreal şi-a asigurat o clauză prin care îl poate răscumpăra pe fostul internaţional român de tineret.

Născut la Aiud, Raţiu este în Spania de la şase ani. El a evolua la Anorra CF, înainte de a fi legitimat, din 2010, la echipele de juniori şi tineret ale clubului Villarreal. Nu a apucat să joace la prima echipă a formaţiei de lângă Valencia în LaLiga, dar are un meci în Liga Europa, în sezonul 2018/2019.

Fundaşul dreapta a fost împrumutat sezonul trecut în Olanda, la ADO Den Haag, la care a strâns zece meciuri în prima ligă.

“Şi-a arătat calităţile recent, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Se remarcă prin forţa lui fizică. Are o vocaţie ofensivă şi poate să acopere întreaga bandă dreaptă şi să joace pe mai multe poziţii, inclusiv ca mijlocaş. Venirea lui este un plus important pentru Huesca, o oportunitate pentru jucător şi pentru club să crească şi să aspire la promovarea în LaLiga”, este descrierea făcută pe site-ul oficial al clubului Huesca.

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Raţiu, potrivit Transfermarkt.

Huesca, echipă antrenată de către Ignacio Ambriz, s-a clasat pe locul 18 din 20 în sezonul 2020-2021 din LaLiga.

Sursa foto: Twitter Huesca

mail-share icon Email
viewscnt

La Liga

Ultimele articole Toate articolele