Ultima oră
Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor Viitorul lui Valentin Mihăilă a fost decis! Unde va juca inernaţionalul român în sezonul viitor
”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă ”Şi eu am fost copil de mingi”. În prag de titlu, Ştefan Târnovanu a avut o reacţie emoţionantă
Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca” Se conturează modificări la Rapid în această vară. ”Vor fi mulţi jucători care vor pleca”
Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor Schimbare majoră în Cupa Angliei din sezonul viitor
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul ar putea avea o şedinţă pentru a demola vechea construcţie
Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei Curg ofertele pentru Gigi Becali! Încă un fotbalist este aproape de transferul carierei

Andreias Calcan revine în Casa Liga 1. A semnat cu FC Argeş

FC Argeș Publicat de Daian Cutu pe 3 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38566/20728245/1/calcan.jpg

Andreias Calcan (28 de ani) s-a întors în Casa Liga 1 după un sezon petrecut în Ungaria, la Mezokovesd. Mijlocaşul român s-a înţeles cu FC Argeş, el deja fiind prezentat oficial şi va purta tricoul cu numărul 10.

El are toate şansele să fie om de bază la gruparea piteşteană, care îşi propune ca şi în sezonul viitor să fie în play-off, iar pentru asta oficialii pregătesc mai multe transferuri importante.

”Mijlocaşul stânga venit de la Mezőkövesd-Zsóry, formaţie din prima ligă maghiară, a semnat o înţelegere pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul. Acesta a mai jucat în carieră la echipe ca: Universitatea Cluj, Willem II, FC Dordrecht, Ujpest sau Viitorul.

Mult succes şi cât mai multe reuşite în tricoul alb-violet!”
este comunicatul piteştenilor.

Mijlocaşul a mai trecut în carieră pe la: Poli Iaşi, Viitorul Constanţa, Ujpest (Ungaria), Almere, Willem II, FC Dordrecht (toate trei din Olanda), ”U” Cluj, CSM Râmnicu Vâlcea.

Cătălin Straton a semnat şi el cu FC Argeş

FC Argeş a anunţat, marţi, că a obţinut serviciile portarului Cătălin Straton, în vârstă de 32 de ani, ultima dată component al FCSB.

Acordul este pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul.

Deşi mai avea contract cu FCSB până în vara anului viitor, goalkeeper-ul bucureştean a dorit să-şi încheie mai repede conturile cu echipa patronată de Gigi Becali”, a precizat FC Argeş.

Am ales FC Argeş în primul rând pentru că mi-am dorit să am şansa să joc mai mult, mi-am dorit să bifez echipe bune, cu tradiţie. Nu a fost o decizie grea. Am văzut faptele care spun totul, nu e uşor să prinzi play-off-ul, nu e uşor să faci din nimic din nou o echipă de top, pentru că şi aici a lipsit fotbalul la nivel înalt o perioadă bună de timp. Iar FC Argeş este FC Argeş”, a declarat Straton.

În cele două sezoane petrecute la vicecampioana României, Straton a apărat poarta roş-albaştrilor în 8 partide. Rapid Bucureşti, FC Vaslui, Universitatea Craiova, Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi Dinamo Bucureşti sunt echipele pentru care a mai evoluat noua achiziţie a grupării din Trivale.

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele