Ultima oră
Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună Dani Carvajal s-a accidentat la piciorul stâng. El ar urma să fie indisponibil o lună
Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte” Universitatea Craiova e marea câştigătoare a etapei. ”Cu încă 3 puncte de la FCSB sunt 9 puncte”
”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB ”Eu vreau 1-2 atingeri. Am început să mă uit ce fac ăştia la echipele astea mari”. Becali, noi directive tactice la FCSB
David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine” David Popovici, înainte de CE de Nataţie în bazin scurt. ”Este un concurs foarte important pentru mine”
MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit” MM Stoica i s-a opus lui Becali cu privire la aducerea unui jucător. ”L-am pedepsit”
Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc Ronnie O'Sullivan a câştigat UK Championship a opta oară, dar spune că se bucură mai mult de micul dejun decât de joc

Andy Murray, eliminat în primul tur la Miami. Gael Monfils s-a accidentat şi a abandonat

Tenis Publicat pe 23 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21072201/1/profimedia-0764561210.jpg

Jucătorul britanic de tenis Andy Murray, locul 52 mondial, a fost eliminat, miercuri, în primul tur la turneul de la Miami, fiind învins de sârbul Dusan Lajovic, locul 76 mondial.

Lajovic s-a impus cu scorul de 6-4, 7-5 şi va juca în turul doi cu francezul Maxime Cressy, locul 30 mondial.

Tot în primul tur, francezul Gael Monfils, locul 280 mondial, a abandonat în primul set al meciului cu compatriotul său Ugo Humbert, locul 78 mondial, la scorul de 3-3.

Monfils a acuzat o durere la încheietura mâinii drepte.

În turul doi, Humbert va evolua cu sârbul Miomir Kecmanovic, locul 29 mondial.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele