Ultima oră
Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani” Bănel Nicoliţă e foarte optimist cu privire la sezonul celor de la FCSB. ”Cea mai puternică echipă şi nu cred că vă mai pierde campionatul timp de 5 ani”
Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget" Louis Munteanu, "măcelărit" de Ionel Ganea! "Nu ştiu dacă e nici la unghia mică a lui Petrescu de la deget"
CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut” CS Rapid, precizări în contextul percheziţiilor făcute de DNA: ”Investigaţiile vizează aspecte legate de activităţi desfăşurate în trecut”
Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim Patrick Richard, căpitanul UBT Cluj, va fi operat în urma unei duble fracturi în meciul cu Hapoel Ierusalim
Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit" Jugurtha Hamroun, dezvăluire incendiară despre plecarea de la FCSB. "Am minţit"
VIDEO | Guima s-a întors la şcoală VIDEO | Guima s-a întors la şcoală

Angel Reese a doborât recordul lui Candace Parker

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 8 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21659377/1/profimedia-0887801546.jpg

Angel Reese şi Caitlin Clark continuă să uimească în WNBA.

După ce Clark a devenit prima debutantă care reuşeşte un triple-double, acum a venit rândul lui Reese să intre în istorie. Baschetbalista de la Chicago Sky a ajuns la 13 meciuri consecutive cu double-double şi a doborât recordul lui Candace Parker, care avea la activ 12 partide la rând cu double-double, performanţă reuşită în sezoanele 2009 şi 2010.

Angel Reese a doborât recordul în meciul pierdut de Chicago Sky cu Seattle Storm, scor 71-84. Reese a marcat 17 puncte şi a recuperat mingea de 14 ori.

De Seattle, Nneka Ogwumike (24 de puncte, 13 recuperări) şi Ezi Magbegor (13 puncte, 13 recuperări) au reşit câte un double-double, iar Jewell Loyd a marcat 20 de puncte.

De partea cealaltă, pe lângă performanţa reuşită de Reese, Chennedy Carter a ieşit din nou în evidenţă din punct de vedere ofensiv şi a înscris 21 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele