Ultima oră
S-a stabilit programul competiţional al Ligii a II-a! Meci tare încă din prima etapă S-a stabilit programul competiţional al Ligii a II-a! Meci tare încă din prima etapă
Atanas Trică nu a stat mult timp fără echipă! Nepotul lui Ilie Balaci a semnat cu o nouă echipă Atanas Trică nu a stat mult timp fără echipă! Nepotul lui Ilie Balaci a semnat cu o nouă echipă
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Ce s-a întâmplat Gigi Becali, implicat într-un accident rutier. Ce s-a întâmplat
Un fotbalist din naţionala Japoniei a fost arestat pentru agresiune sexuală Un fotbalist din naţionala Japoniei a fost arestat pentru agresiune sexuală
Adrian Mititelu a dat cărţile pe faţă, după ce Gigi Becali a anunţat că i-ar putea rezilia contractul lui William Baeten: „Am vorbit cu el! E adevărat” Adrian Mititelu a dat cărţile pe faţă, după ce Gigi Becali a anunţat că i-ar putea rezilia contractul lui William Baeten: „Am vorbit cu el! E adevărat”
Nebunie la FCSB! William Baeten a reacţionat după ce Gigi Becali a anunţat că i-ar putea rezilia contractul: „Nu înţeleg!” Nebunie la FCSB! William Baeten a reacţionat după ce Gigi Becali a anunţat că i-ar putea rezilia contractul: „Nu înţeleg!”

Angel Reese a doborât recordul lui Candace Parker

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 8 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21659377/1/profimedia-0887801546.jpg

Angel Reese şi Caitlin Clark continuă să uimească în WNBA.

După ce Clark a devenit prima debutantă care reuşeşte un triple-double, acum a venit rândul lui Reese să intre în istorie. Baschetbalista de la Chicago Sky a ajuns la 13 meciuri consecutive cu double-double şi a doborât recordul lui Candace Parker, care avea la activ 12 partide la rând cu double-double, performanţă reuşită în sezoanele 2009 şi 2010.

Angel Reese a doborât recordul în meciul pierdut de Chicago Sky cu Seattle Storm, scor 71-84. Reese a marcat 17 puncte şi a recuperat mingea de 14 ori.

De Seattle, Nneka Ogwumike (24 de puncte, 13 recuperări) şi Ezi Magbegor (13 puncte, 13 recuperări) au reşit câte un double-double, iar Jewell Loyd a marcat 20 de puncte.

De partea cealaltă, pe lângă performanţa reuşită de Reese, Chennedy Carter a ieşit din nou în evidenţă din punct de vedere ofensiv şi a înscris 21 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele