Ultima oră
Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă” Van Dijk le cere coechipierilor săi să se autodepăşească după eşecul cu Everton. „Toată lumea trebuie să se uite în oglindă”
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League

Anglia critică modul în care e privită la CM: ”Când Argentina sau Olanda câştigă, le numim naţionale de clasă, iar noi suntem subestimaţi”

CM 2022 Publicat pe 5 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20940717/1/anglia-1-2.jpg

"Celelalte echipe pot începe să se teamă de noi acum”, a spus mijlocaşul Angliei, Declan Rice, după victoria cu 3-0, de duminică, în faţa Senegalului, în optimile de finală ale Cupei Mondiale din 2022.

"Suntem o mare echipă", a adăugat el, subliniind că naţionala Angliei a fost subestimată.

"Când echipe precum Argentina sau Olanda îşi câştigă meciul cu uşurinţă, îl numim de clasă, în timp ce noi suntem subestimaţi”, a adăugat Rice, referindu-se la victoriile Argentinei împotriva Australiei (2-1) şi Olandei împotriva Statelor Unite ( 3-1), tot în optimi.

Cât despre viitorul duel cu Franţa, el a comentat: "Este genul de meci pe care visăm să-l jucăm, se întâmplă doar din când în când, Franţa-Anglia în sferturile de finală, ce este mai bine? Avem şase zile să ne pregătim, sunt sigur că toată lumea va urmări, dar vrem să trecem”, a conchis Rice.

 

mail-share icon Email
viewscnt

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele