Ultima oră
VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru sibieni VIDEO | Oţelul - Hermannstadt, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ocazie imensă pentru sibieni
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Gigi Becali cere desfiinţarea CSA Steaua: „Scoate marca la vânzare!”
Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate” Singurul patron din Superliga care l-a felicitat pe Gigi Becali după câştigarea titlului: „Om de calitate”
Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea Antrenorul echipei Vasco da Gama a fost demis. Modul incredibil prin care a aflat vestea
VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin VIDEO | Aur european pentru România la dublu rame feminin
Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp” Gigi Becali, declaraţie de senzaţie după ce FCSB a câştigat titlul: „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp”

Aniversare în carantină pentru Sergio Ramos! Căpitanul Realului împlineşte 34 de ani, iar viitorul său pe Bernabeu e incert

Real Madrid Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/19319401/1/sergio-ramos.jpg

Sergio Ramos împlineşte astăzi 34 de ani, însă circumstanţele generate de pandemia de coronavirus îl obligă pe starul celor de la Real Madrid să sărbătorească în izolare, în propria locuninţă.

În plus, momentul vine într-o perioadă în care situaţia lui Ramos privind viitorul său la Real e incertă, în condiţiile în care contractul său expiră în vara lui 2021, iar în acest moment nu se pune problema unor negocieri pentru prelungirea înţelegerii.

Dacă cele două părţi nu vor ajunge la o înţelegere în următoarele luni, Ramos va fi liber să semneze cu orice echipă începând cu 1 ianuarie 2021.

Conform AS, Real Madrid ia în calcul o ofertă de extindere a înţelegerii pentru un sezon, însă Ramos şi-ar dori un contract pe doi ani, iar de aici pot apărea problemele.

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele