Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Ansu Fati s-a accidentat din nou! Cât va lipsi ghinionistul talent al Barcelonei împrumutat la Brighton

Barcelona Publicat pe 9 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/21416732/1/fati-ansu-la-brighton.jpg

Mijlocaşul spaniol Ansu Fati va lipsi trei luni după ce s-a accidentat în victoria cu 3-2 a echipei Brighton, în faţa formaţiei Nottingham Forest, din 25 noiembrie.

"Va avea nevoie de trei luni de recuperare. Este o veste proastă pentru noi, pentru că el juca mai bine, înţelegea mai bine ideea. Îmi pare rău pentru el şi pentru echipă, mai ales că Welbeck şi Enciso (de asemenea) nu joacă", a declarat antrenorul Roberto de Zerbi.

Ansu Fati (21 de ani) a debutat cu succes pentru Brighton, marcând patru goluri şi oferind o pasă de gol în 17 apariţii în toate competiţiile. Această accidentare vine la aproape trei ani de la ruptura de menisc cu Barcelona, care l-a făcut indisponibil timp de 10 luni (noiembrie 2020-septembrie 2021).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele