Ultima oră
Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga Pauza s-a terminat! Cristi Balaj revine în Superliga
Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris Max Verstappen, succes foarte muncit pe circuitul din Emilia Romagna. L-a învins la mai puţin de o secundă pe Lando Norris
Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional” Ioan Ovidiu Sabău îşi ia revanşa în faţa Oţelului şi speră la cupele europene. ”Am putea încheia sezonul senzaţional”
”Nu pot să neg”. Alex Chipciu, reacţie cu privire la transferul la FCSB ”Nu pot să neg”. Alex Chipciu, reacţie cu privire la transferul la FCSB
”Este unul dintre cele mai mari cluburi din România”. Portarul Corvinului a anunţat la ce echipă din Superliga ar vrea să joace ”Este unul dintre cele mai mari cluburi din România”. Portarul Corvinului a anunţat la ce echipă din Superliga ar vrea să joace
Valentin Mihăilă a promovat cu Parma în Serie A şi a vorbit despre viitorul său. ”Toată lumea mă întreabă” Valentin Mihăilă a promovat cu Parma în Serie A şi a vorbit despre viitorul său. ”Toată lumea mă întreabă”

Ante Roguljic nu rămâne la Universitatea Cluj. Croatul va fi în lotul altei formaţii din Superliga

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 7 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21583455/1/rog.jpg

Universitatea Craiova a bătut campioana FCSB (2-0) şi are şanse bune de a termina campionatul pe locul secund. Patronul Mihai Rotaru a început deja pregătirea viitorului sezon.

Formaţia lui Costel Gâlcă urmează să treacă printr-o perioadă de mercato interesantă. În zilele următoare se va decide cine pleacă, dar şi ce jucători se doresc a fi transferaţi.

Ante Roguljic revine în lotul oltenilor. Mihai Rotaru a anunţat că fotbalistul croat cedat împrumut la Universitatea Cluj se întoarce din vară.

”Suntem 4 echipe în România care oferim salarii foarte, foarte bune. Putem să spunem că oferim salarii la nivelul Turciei, dar nu vorbim de Galatasaray, Fenerbahce sau Beşiktaş. Nu mai vorbesc de Portugalia. Exceptând Sporting, Porto, Benfica şi Braga, noi avem salarii peste media campionatului portughez. Putem să plătim salarii comparabile cu LaLiga, dar nu vorbim de primele 7-8 echipe.

Jucătorii vin şi pleacă. Dacă există o ofertă bună pentru Mitriţă şi club, va pleca, dar nu discutăm acum. Totul este o dinamică.
Noi trebuie să avem soluţii şi imediat să aducem un jucător care să îl înlocuiască. Noi avem pe poziţia de număr 10 Lyes Houri şi Mitriţă. Se întoarce şi Roguljic, de la U Cluj.

Vedem cine pleacă, vedem cine rămâne, vedem alte noutăţi, dar noi trebuie să avem tot timpul varianta de rezervă
", a explicat patronul oltenilor, pentru Digisport.

 

mail-share icon Email
viewscnt