Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Anthony Joshua l-a făcut KO pe Kubrat Pulev! Ce meci se preconizează pentru pugilistul britanic

Box Publicat pe 13 dec 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38221/19731310/1/anthony-joshua-belts-1219-getty-ftr-1tym4blqloyy11aoluzokf19aw.jpg

Pugilistul britanic Anthony Joshua l-a învins, sâmbătă, prin KO în repriza a noua, pe bulgarul Kubrat Pulev, într-o gală care a avut loc la Wembley Arena din Londra, în faţa a o mie de spectatori.

Meciul se putea termina în repriza a treia, când Pulev, 39 de ani, a fost numărat după o dreaptă puternică a britanicului. O altă dreaptă devastatoare a lui Joshua a pus capăt întâlnirii, în repriza a noua.

În urma acestui succes, Joshua, 31 de ani, şi-a păstrat titlurile mondiale la versiunile IBF, WBA şi WBO.

Pulev intrase în această întâlnire cu 28 de victorii (14 KO) şi o înfrângere, suferită în 15 noiembrie 2014, în faţa ucraineanului Vladimir Kliciko.

Cu succesul de sâmbătă, Joshua a ajuns la 24 de victorii (22 KO) şi o înfrângere, suferită la 1 iunie 2019, când şi-a pierdut cele trei centuri în faţa lui Andy Ruiz jr. Britanicul şi-a recuperat titlurile în şase luni, la 7 decembrie 2019, în urma revanşei cu boxerul american.

Meciul de la Londra poate duce la o partidă pentru unificarea centurilor la categoria grea, între britanicii Anthony Joshua şi Tyson Fury.

Acesta din urmă, în vârstă de 32 de ani, 30 de victorii (21 KO) şi o remiză, deţine centura WBC.

"Nu contează cine are centura, vreau să concurez cu el. Dacă aceasta este Tyson Fury, să fie Tyson Fury", a spus Joshua, după meciul cu Pulev.

"Vreau lupta! Vreau următoarea luptă! Îl voi pune la podea în trei runde. Abia aştept să-l dobor", a răspuns Fury, pe reţelele de socializare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Box

Ultimele articole Toate articolele