Ultima oră
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare
Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul Blestemul accidentărilor continuă la FCSB! „Roş-albaştri” au mai pierdut un jucător important înaintea partidei cu Farul
Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”

Novak Djokovic nu ştie încă numele viitorului său antrenor: ”Nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul!”
Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona” Anunţul momentului vine din Spania: „Haaland va juca pentru Barcelona”
OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni OFICIAL | FC Botoşani s-a despărţit de jucător după doar şase luni

Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!”

Manchester United Publicat de Emanoil Ursache pe 29 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20873303/1/profimedia-0390327128.jpg

Fostul atacant Antonio Cassano, cunoscut ca un critic la adresa lui Cristiano Ronaldo, consideră că starul lusitan ar trebui să se retragă din moment ce a ajuns să fie rezervă la Manchester United.

Casano a recunoscut chiar că nu îi place ca fotbalist Cristiano Ronaldo, însă îi poartă un respect enorm pentru cariera acestuia. Italianul a fost, de asemenea, sincer şi faţă de simpatia pe care i-o poartă lui Lionel Messi, marele rival al portughezului.

Opinia fermă a lui Cassano

"Am un respect enorm pentru Ronaldo, dar ca fotbalist nu îmi place. Messi este ca Maradona, iar când vorbim despre sacrificii, trebuie să ne amintim că Leo a plecat din Argentina la 14 ani, depăşind multe probleme fizice. A petrecut patru ani la Barcelona singur, acelea sunt sacrificii.

Un tip precum Cristiano trebuie să se iubească foarte mult. Dacă nu mai poţi, trebuie să te retragi. Este o regulă în toate sporturile. A câştigat tot, a fost un fenomen, a câştigat o grămadă de bani, iar acum nu mai e titular la Manchester United. Lasă-te! Asta a fost!", a declarat Antonio Cassano, potrivit as.com.

  • Bari, AS Roma, Real Madrid, Sampdoria, AC Milan, Inter, Parma şi Hellas Verona sunt echipele la care a evoluat Antonio Cassano în cariera sa.

Fostul atacant italian a marcat 139 de goluri şi le-a furnizat colegilor 107 pase de gol în 515 meciuri oficiale. El a înscris pentru ţara sa alte 10 goluri în 39 de selecţii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri