adplus-dvertising
Ultima oră
Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo! Marca anunţă şocul anului: contract de 200 de milioane de euro pe sezon pentru Cristiano Ronaldo!
EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel" EXCLUSIV | Situaţia de la Universitatea Craiova, analizată la Fotbal Show: "Nu au înţeles cine e şeful. O echipă cu caracter arată altfel"
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Tenis | Căpitanul nejucător şi antrenorul echipei SUA, amendaţi pentru încălcarea regulilor privind pariurile sportive
Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!" Dan Petrescu se apără în cazul unei greşeli de strategie: "Nu eu l-am dat afară!"
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!

Antonio Cassano îi cere lui Cristiano Ronaldo să se retragă: ”Lasă-te! Asta a fost!”

Manchester United Publicat de Emanoil Ursache pe 29 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38268/20873303/1/profimedia-0390327128.jpg

Fostul atacant Antonio Cassano, cunoscut ca un critic la adresa lui Cristiano Ronaldo, consideră că starul lusitan ar trebui să se retragă din moment ce a ajuns să fie rezervă la Manchester United.

Casano a recunoscut chiar că nu îi place ca fotbalist Cristiano Ronaldo, însă îi poartă un respect enorm pentru cariera acestuia. Italianul a fost, de asemenea, sincer şi faţă de simpatia pe care i-o poartă lui Lionel Messi, marele rival al portughezului.

Opinia fermă a lui Cassano

"Am un respect enorm pentru Ronaldo, dar ca fotbalist nu îmi place. Messi este ca Maradona, iar când vorbim despre sacrificii, trebuie să ne amintim că Leo a plecat din Argentina la 14 ani, depăşind multe probleme fizice. A petrecut patru ani la Barcelona singur, acelea sunt sacrificii.

Un tip precum Cristiano trebuie să se iubească foarte mult. Dacă nu mai poţi, trebuie să te retragi. Este o regulă în toate sporturile. A câştigat tot, a fost un fenomen, a câştigat o grămadă de bani, iar acum nu mai e titular la Manchester United. Lasă-te! Asta a fost!", a declarat Antonio Cassano, potrivit as.com.

  • Bari, AS Roma, Real Madrid, Sampdoria, AC Milan, Inter, Parma şi Hellas Verona sunt echipele la care a evoluat Antonio Cassano în cariera sa.

Fostul atacant italian a marcat 139 de goluri şi le-a furnizat colegilor 107 pase de gol în 515 meciuri oficiale. El a înscris pentru ţara sa alte 10 goluri în 39 de selecţii.

mail-share icon Email
viewscnt