Ultima oră
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Cea mai tare ligă e Prima Liga! O nouă emisiune debutează AZI la Prima Sport
Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul” Dorin Rotariu semnează! ”Îi place foarte mult atmosfera, clubul”
Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii” Daniel Niculae, declaraţii de ultim moment despre dosarul în care este implicat: „Nişte mizerii”
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23 VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii joacă cu un om în minus din minutul 23
Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri” Un nou nume a apărut pe lista de transferuri la FCSB. ”Are 11 goluri în 20 de meciuri”
Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă” Gigi Becali nu s-a ferit de cuvinte în privinţa retrogradării echipei FCU Craiova: ”Trebuie să cadă”

Antonio Conte îl apără pe Hugo Lloris: ”E unul dintre cei mai buni portari din lume”

Premier League Publicat pe 16 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/20984092/1/thefacom.jpg

Tehnicianul Antonion Conte l-a apărat pe Hugo Lloris, după ce francezul a marcat în propria poartă la meciul pierdut de Tottenham, scor 0-2, cu Arsenal, în campionatul Angliei.

Consider că Hugo Lloris este unul dintre cei mai buni portari din lume. Se poate întâmpla, uneori poţi face o greşeală. Cert este că atunci când este o greşeală a portarului, aceasta este mai vizibilă. Hugo este pentru noi unul dintre jucătorii cu adevărat importanţi pentru vestiar, datorită personalităţii sale şi pentru că vorbim despre un jucător care este unul dintre cei mai buni portari din lume", a declarat Conte.

Echipa engleză Arsenal Londra a învins duminică, în deplasare, scor 2-0, formaţia Tottenham Hotspur, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Premier League.

„Tunarii” au rezolvat North London Derby încă din prima repriză. Mai întâ a fost surprinzătorul autogol al lui Hugo Lloris, din minutul 14, apoi a venit golul marcat de Martin Odegaard în minutul 36, din pasa lui Bukayo Saka.

Deşi a încheiat meciul cu Richarlison, Son Heung-Min şi Kane pe teren, Tottenham nu a reuşit să revină în joc şi Arsenal mai face un pas către titlul de campioană. Este lider solitar în Anglia, cu 47 de puncte din 18 meciuri disputate, la 8 puncte de Manchester City, ocupanta locului secund.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Premier League

Ultimele articole Toate articolele