Ultima oră
"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV "Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV
Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice Un adolescent francez, arestat cu privire la un plan de atentat la La Défense în timpul Jocurilor Olimpice
VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi VIDEO | Florinel Coman, gest emoţionant după ce a marcat cu Sepsi
Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată Jaqueline Cristian s-a calificat în turul secund la Madrid. Prestaţie perfectă contra unei jucătoare mai bine clasată
Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră” Final de sezon perfect pentru Gică Hagi. ”Acum e bine, am revenit la identitatea noastră”
VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează! VIDEO | Sepsi - FCSB 1-1, în direct la Prima Sport 1! Varga egalează!

Antonio Rudiger are şanse mari să ajungă la Real Madrid. De ce şi-l doresc ”galacticii”

Real Madrid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 24 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20684733/1/jmhhc2g9ogexnmzjmtziztiyzgmyzdg2ownmmwrjmdawnti2mza-thumb.jpg

Antonio Rudiger, în vârstă de 29 de ani, este unul dintre cei mai importanţi jucători ai lui Chelsea. Neamţul mai are contract până în vara aceasta cu londonezii şi pare că va pleca liber de contract.

Rudiger nu va continua la Chelsea din sezonul viitor, după spusele, jurnalistului italian, Fabrizio Romano. Neamţul a aşteptat oferta lui Chelsea, dar din cauza situaţiei de la clubul londonez, prelungirea nu se poate întâmpla, mai ales că Rudiger este unul dintre cei mai buni fundaşi ai lumii în momentul de faţă şi cere un salariu pe măsură.

Thomas Tuchel l-a transformat pe fundaşul German într-un jucător de clasă mondială, dar va trebui să se despartă de el la doar un an după ce au cucerit împreună trofeul UEFA Champions League.  

Potrivit presei Spaniole, Real Madrid şi-l doreşte foarte tare, pentru a crea concurenţă în centrul apărării, unde Alaba şi Militao sunt titulari incontestabili. Chiar dacă ar avea un salariu mare, acesta are avantajul că vine liber de contract, iar dacă ”Los Blancos” reuşesc să îl semneze ar rezolva toate problemele din apărare. 

  • Antonio Rudiger a adunat 107 partide în tricoul lui Chelsea şi a marcat de 7 ori.
mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele