Ultima oră
Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul Dinamo a pregătit o surpriză copiilor la meciul cu Petrolul
FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare FCSB ar putea suferi pierderi masive. Cel puţin cinci jucători sunt pe picior de plecare
Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor! Xabi Alonso a decis unde va antrena sezonul viitor!
Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească” Revenire de senzaţie la naţională? Un veteran e propus pentru postul de fundaş stânga. ”E posibil să se gândească”
Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat” Fost ofiţer în armata franceză, despre riscurile de securitate la JO: ”Există ameninţări tot timpul. Nu poţi să te opreşti să respiri doar pentru că eşti ameninţat”
Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne Flavio Briatore, operat pe inimă la Milano după descoperirea unei tumori benigne

Antonio Rudiger, foarte aproape de Real Madrid! UPDATE: Contractul ar fi fost deja semnat, potrivit presei din Spania

Real Madrid Publicat de Ovidiu Neacşu pe 11 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/20695145/1/rudiger1.jpg

UPDATE miercuri (11 mai), ora 14:34: Potrivit ultimelor informaţii apărute în presa din Spania, Antonio Rudiger a semnat deja cu Real Madrid şi urmează ca anunţul oficial să fie făcut în perioada imediat următoare. Fundaşul s-ar fi înţeles cu finalista Ligii Campionilor pentru o perioadă de patru ani, până în vara lui 2026.


Ştiare iniţială

Antonio Rudiger va pleca în această vară de la Chelsea, liber de contract. Fundaşul german este foarte aproape de Real Madrid în aceste momente şi pare că ”Santiago Berabeu” va fi destinaţia sa până la urmă. 

”Los Blancos” vor să se întărească în apărare pentru sezonul viitor, iar conform AS.com, aceştia au ajuns la un acord total cu Rudiger. Neamţul ar urma să fie prezentat, în faţa suporterilor la finalul campionatului, pe 22-23 mai sau după finala UEFA Champions League de pe 28 mai, în cazul în care ”galacticii” vor trece de Manchester City în această seară.   

Cât va câştiga Rudiger la Real Madrid  

Potrivit Fichajes.com, costul total pentru a-l aduce pe Rudiger se va ridica la 60 de milioane de euro. Real Madrid i-a oferit germanului un contract pe 4 ani, iar acesta ar urma să primească 9 milioane pe an şi un bonus la semnătură de 8 milioane de euro. În final se vor adăuga şi comisioanele de pe urma transferului, în valoare de aproximativ 15 milioane de euro.

  •  35 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Antonio Rudiger, potrivit Transfermarkt.com

   

mail-share icon Email
viewscnt

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele