adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine” VIDEO EXCLUSIV | Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae. ”La arbitraj am pretenţia că mă pricep mai bine”
Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele” Dan Nistor sună adunarea. ”Caracterele puternice se văd în momentele grele”
VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!” VIDEO ǀ Eugen Neagoe acuză arbitrajul de la meciul cu Farul, deşi reluările îl contrazic. ”Noi inventăm regulamente?!”
VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa VIDEO ǀ ”60 de minute am jucat foarte bine”. Gică Hagi a primit un cadou frumos de ziua sa
EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi” EXCLUSIV VIDEO | Vasile Miriuţă nu crede că Edjouma valorează două milioane de euro. ”Dacă ei voiau să îl cumpere acum, banii erau deja la FCSB în conturi”
VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga VIDEO ǀ Farul Constanţa – Universitatea Craiova 2-1. Trupa lui Hagi revine pe primul loc în Superliga

Antrenorul Academicii Clinceni a capitulat. ”Nici nu ştiu de când nu am mai dat gol, nici măcar o bară”

Academica Clinceni Publicat de Daian Cutu pe 4 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38232/20662668/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-academica-clinceni-liga-1-play-out-casa-pariurilor-04-04-2022.jpg

Sepsi şi-a spulberat blazonul, a învins clar Academica Clinceni, 6-0, în direct la Look Sport, şi s-a apropiat la două puncte de FC Botoşani şi Rapid, cele două echipe aflate la egalitate de puncte pe primele poziţii din play-out.

La finalul partidei, antrenorul ilfovenilor, John Ene a declarat că o bună parte din jucători sunt resemnaţi şi să teme că astfel de scoruri să nu se repete şi în etape rămase de disputat.

„Pentru mine era poate, nu zic neapărat de un rezultat logic, dar ţinând cont de ce s-a întâmplat pe teren, eu zic că Sepsi a meritat şi rezultatul, şi jocul cu vârf şi îndesat.

Cred că ne încurcăm pe noi. E posibil să devenim sparring partner, pentru că nu mai avem motivaţie, unii jucători sunt probabil resemnaţi, dacă nu marea majoritate.

Ar trebui să ne bazăm mai mult pe aceşti copii. Se pare că nici eu nu mai cred în forţele lor şi în… să aibă o atitudine vizavi de joc şi de situaţia din clasament. Sperăm să terminăm comeptiţia şi poate să mai spălăm din ruşinea de azi şi trebuie să ne şi trezim, că nu putem să mergem din aceste rezultate şi poate să le şi mărim scorurile.

E foarte frustrant, pentru că nu ştii ce se întâmplă, nu ştii cu cine joci mai departe, nu ştii ce rezultate avem, că, uitaţi, apar pe la TV tot felul de «et la zero»  şi plecăm acasă. Nici nu ştiu de când nu am mai dat gol, nici măcar o bară”,
a declarat John Ene, la flash-interviuri.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri