Ultima oră
Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1 Lando Norris l-a învins pe Max Verstappen pe circuitul de la Miami şi a obţinut prima victorie în Formula 1
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis 
Neluţu Varga, decizie finală cu privire la Tachtsidis
VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel” VIDEO | Dan Petrescu, ”săgeţi” către foştii antrenori de la CFR. ”Dacă eram eu mai aveam doi la acest nivel”
VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune VIDEO | ”Trebuie să consolidăm ce am făcut bine”. Rapid e fără victorie în play-off, dar Bogdan Lobonţ vede părţile bune
Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV Şumudică a depistat marea problemă de la Rapid, după înfrângerea cu CFR Cluj. „Asta se întâmplă peste tot în lume” | EXCLUSIV
VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a  terminat indecis VIDEO | AS Roma – Juventus Torino 1-1. Derby-ul rundei din Serie A s-a terminat indecis

Antrenorul adversarei CFR-ului recunoaşte că are şanse mici: "Nu suntem fericiţi, CFR e favorită clară"

CFR Cluj Publicat pe 15 iun 2021
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/20246705/1/cfr-an.jpg


CFR pare că are o misiune uşoară în primul tur al Ligii Campionilor, acolo unde va da peste Borac Banja Luka. Inclusiv antrenorul bosniacilor crede că echipa sa are o misiune foarte dificilă.
 
"N-avem cum să fim fericiţi când picăm cu Clujul, dar asta este. Ştiam că ne va fi greu să dăm peste o adversară accesibilă, dar am primit una dintre cele mai grele posibile. N-am avut noroc, mergem mai departe şi ne vom pregăti cât de bine putem.
 
Nu ne pregătim doar pentru Europa, ci şi pentru campionatul intern. Clujul este favorita clară a acestui duel, dar nimeni nu ne poate interzice să dăm ce avem mai bun şi să încercăm să obţinem ceva.
 
Nu ai fost niciodată într-un safari? Nici noi. Dar aducem Africa la tine, azi de la 19:20. Hai în Digi Online să vezi Un safari de neuitat, pe Digi Animal World!
 
Jucăm primul meci în deplasare, dar nu este un avantaj. Ei pot fi într-o formă bună indiferent dacă joacă acasă sau în deplasare, iar pentru noi e irelevant unde e primul meci când întâlnim o adversară atât de puternică", a declarat Marko Maksimovic, tehnicianul de doar 36 de ani al celor de la Borac Banja Luka, pentru Nezavisne.
 
CFR Cluj va disputa prima manşă în Gruia pe 6 sau 7 iulie, iar returul în deplasare, o săptămână mai târziu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele