Ultima oră
Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta” Sunt suporterii Rapidului vinovaţi pentru forma slabă a echipei? „Există o problemă când fac asta”
Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024 Veste bună primită de naţionala României! Belgia, fără un titular de bază la EURO 2024
Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească” Marius Şumudică, răspuns categoric privind negocierile cu Rapid: „Ştiu unde să mă găsească”
Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul” Primele declaraţii ale lui Dan Petrescu după revenirea la CFR Cluj: „Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul”
Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în turul doi la turneul ITF de la Wiesbaden
Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron” Mihai Rotaru, săgeţi către Gigi Becali după titlul câştigat de FCSB: „Nu poţi să feliciţi un patron”

Antrenorul care voia să fie numit la Craiova, nu s-a regăsit nici pe lista posibilelor variante. ”Niciodată nu am avut ofertă de acolo”

Superliga Publicat pe 1 iun 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/19378557/1/craiova.jpg

Eugen Neagoe ar fi vrut să antreneze Universitatea Craiova după înlăturarea lui Corneliu Papură. Fostul tehnician de la Sepsi şi Dinamo spune că se vedea capabil să conducă echipa din Bănie, dar că şansa lui poate să vină în anii urmpători. Vrea să revină la Craiova ca antrenor şi să aducă titlul.

Neagoe nu înţelege de ce numele său nu s-a regăsit pe lista posibililor antrenori, deşi în ultimii ani a făcut lucruri destul de bune la echipa din Sfântu Gheorghe. Se lupta pentru locurile de play-off, în timp ce alesul conducerii, Cristiano Bergodi, a venit de la FC Voluntari, club care se se zbate să evite retrogradarea în Liga 1.

”Probabil nu este timpul meu, nu am fost dorit la Craiova. Cel puţin, de când s-a tot vehiculat numele meu, de când este înfiinţată această echipă, din 2013, niciodată nu am avut nicio ofertă de la Craiova. Au fost speculaţii din partea voastră”,  a declarat tehnicianul pentru TelekomSport.

Craiova nu va avea ca obiectiv titlul, în acest sezon. Renzo Rossi, un apropiat al lui Cristiano Bergodi, a dat detalii cu privire la contractul cu Universtitatea Craiova şi tinde să-i dea dreptate lui Neagoe. Din câte se pare, înţelegerea prevede faptul că italianul nu are ca prim obicetiv câştigarea titlului în acest sezon. Chiar dacă ecartul faţă de liderul CFR Cluj este mic, de numai 4 puncte, Mihai Rotaru, patronul oltenilor, nu i-a impus acest aspect.

Universitatea Craiova a anunţat joi, 7 mai, că a semnat rezilirearea cu Corneliu Papură. Din precizările clubului oltean actele au fost parafate de săptămâna trecută, dar nu a fost prezentat nimic oficial în acest sens până acum, din motive ce ţin de ”liniştea echipei”. În locul său a fost adus italianul Cristiano Bergodi, ultima dată antrenorul celor de la FC Voluntari.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele