Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Antrenorul care vrea să o preia pe Dinamo a spus lucrurilor pe nume: ”Doar eu sau Mircea Lucescu putem salva echipa!”

Dinamo Publicat pe 30 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21404833/2/dinamo-bucuresti-fcsb-superliga-superbet-26-11-2023-7.jpg

Dinamo a anunţat, marţi, despărţirea de comun acord de tehnicianul Ovidiu Burcă. El conducea echipa din iulie 2022.

Tehnicianul Ovidiu Burcă a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că pleacă de la Dinamo cu un sentiment de împlinire, deoarece atunci când a preluat echipa se afla în Liga a II-a şi a revenit în Superligă.

Dinamo a rămas fără antrenor şi se află într-o situaţie dificilă, fiind pe ultimul loc în clasament. În acest moment, sunt mulţi manageri liberi de contract, iar unii dintre ei ar fi dispuşi să preia echipa. 

Ionuţ Chirilă a declarat că ştie care sunt tehnicienii capabili să salveze clubul de la retrogradare, iar unul dintre ei este chiar el. Celălalt ar fi Mircea Lucescu.

De asemenea, Chirilă a subliniat că el şi Lucescu au reuşit să transforme jucătorii fără experienţă în adevărate valori, lucru de care are mare nevoie Dinamo la ora actuală.

”Văd doi antrenori pentru salvarea lui Dinamo. Mircea Lucescu sau Ionuţ Chirilă. Lucescu a demonstrat că a făcut la Corvinul Hunedoara o echipă. Lucescu nu a fost mare la Şahtior sau Dinamo Kiev. A fost mare la Corvinul, o echipă care dacă era patronată de Ministerul de Interne sau MApN era campioana ţării cu 10 puncte avans.

Ionuţ Chirilă a fost executat la Chiajna când făcea o echipă care se autofinanţa şi ar fi ajuns cu siguranţă în play-off. O echipă cu medie de vârstă de 22-23 de ani. Lucescu l-a făcut pe Lupescu de Bayer Leverkusen, pe Răducioiu l-a luat la 15 ani şi l-a făcut de Milan. Chirilă l-a luat pe Tararache şi l-a făcut de Grasshoper Zurich, vândut pe 2 milioane şi jumătate, a salvat clubul de la faliment.

Petre Florentin a fost ofertat din Bundesliga, 2 milioane, nu a acceptat conducerea. Hîldan, dacă nu se întâmpla nenorocirea, devenea un jucător important pentru echipele din Occident. Oamenii care au făcut valori din jucători care nu existau trebuie să se ocupe de viitorul lui Dinamo”, a spus Ionuţ Chirilă pentru GSP.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele