Ultima oră
VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili" VIDEO | Elias Charalambous a răbufnit după partida cu Oţelul! "Am fost penibili"
Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO 

Chiricheş a aflat în direct că Becali l-a criticat: ”Crede că joc la ‘mişto’!” | VIDEO
FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB, distrusă după ce a pierdut cu Oţelul Galaţi: ”A părut o echipă de retrogradare. Din cale afară de slabi!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele" VIDEO | Dorinel Munteanu este mulţumit de prestaţia fotbaliştilor gălăţeni. "Mă încântă jocul echipei mele"
Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”

Becali a intrat în direct şi l-a distrus pe jucătorul aşteptat cu braţele deschise: ”Te nenoroceşte!”
Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel Team Romania a defilat la Jocurile Olimpice de la Paris. Soţii canotori Ionela şi Marius Cozmiuc au fost purtătorii de drapel

Antrenorul Corvinului, ipoteză interesantă după demisia lui Adi Mutu: „ Nu e normal!”

CFR Cluj Publicat pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21546644/1/cs-corvinul-1921-hunedoara-fc-cfr-1907-cluj-cupa-romaniei-betano-sefrturi-de-finala-02-04-2024.jpg

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor.

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. 

Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap în ultimul minut, 90+2.

Florin Maxim a reuşit cea mai mare performanţa a carierei sale, eliminând formaţia care a cucerit 8 titluri de campioană în ultimii 15 ani.

Ipoteză Şoc a lui Forin Maxim, după demiterea lui Adi Mutu: „Jucătorii au tendinţa să elimine antrenorul”

Miercuri dimineaţa, Adi Mutu a anunţat că şi-a dat demisia de la CFR. Antrenorul susţine că nu a putut să treacă peste această umilinţă. 

Tehnicianul Corvinului a aruncat o ipoteză şoc după demisia lui Mutu. Florin Maxim consideră că jucătorii l-ar fi „sabotat” pe fostul atacant al naţionalei, argumentând acest aspect prin eliminarea lui Tachtsidis, care şi-a lovit adversarul cu cotul.

„Am vorbit, dar ce să mai vorbeşti…?! Am vorbit şi cu Bebe Pătraşcu, cu băieţii din stafful lui. După meci, ne-au felicitat, ne-am strâns în braţe şi le-am urat drum bun. Ce altceva să mai discuţi după scorul ăsta?! Mutu era foarte supărat. Din punctul meu de vedere, a făcut o greşeală că şi-a dat demisia.

El îi atenţionase pe jucători şi la conferinţa de dinainte de joc. Mă rog, uneori jucătorii au tendinţa să elimine antrenorul crezând că el e răul. Vi se pare normal gestul lui Tachtsidis? Nu e normal la experienţa lui să-i dai unuia cu pumnul în gură.” , a spus antrenorul hunedorenilor, citat de iamsport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele