adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Antrenorul demis după doar 19 minute de la umilinţa suferită de echipa sa

Fotbal Publicat pe 29 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20998159/2/aberdeen.jpg

Gruparea scoţiană Aberdeen s-a despărţit de managerul Jim Goodwin la doar 19 minute după înfrângerea de sâmbătă, scor 6-0, în deplasare, cu Hibernian, relatează BBC.

Goodwin, în vârstă de 41 de ani, a fost numit în funcţie la 19 februarie anul trecut.

”Jim este un om bun, a dat totul aici. L-am întâlnit imediat după meci şi a venit şi m-a îmbrăţişat şi a spus pur şi simplu: „Ştiu, Dave, nu este suficient”, a declarat preşedintele clubului Aberdeen, Dave Cormack.

"Aşa că ne despărţim din motive evidente. De când am revenit de la Cupa Mondială, forma noastră în deplasare a fost abisală, forma noastră acasă a fost puţin mai decentă. Cred că şi unii dintre jucători trebuie să îşi asume responsabilitatea. Eu am 64 de ani, merg la meciurile echipei de aproape 60 de ani, îmi asum responsabilitatea.

Sunt preşedintele clubului şi am supravegheat pe partea de fotbal schimbările pe care le-am făcut. La fel ca suporterii, m-am simţit destul de umilit astăzi şi îmi pare rău - fanii au fost geniali astăzi. Sunt destul de emoţionat pentru club. Înseamnă totul pentru mine. Este oraşul nostru natal", a adăugat Cormack.

Clubul Aberdeen şi-a concediat ultimii doi antrenori cu puţin timp înainte de a termina un an în funcţie.

Goodwin fusese recrutat cu un contract de doi ani şi jumătate de la rivalii de top St Mirren pentru a-l înlocui pe Stephen Glass, care a fost demis în februarie, la 11 luni după ce i-a succedat lui Derek McInnes, care a petrecut opt ani la conducere.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele