Ultima oră
Unai Emery a semnat Unai Emery a semnat
NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO NEWS ALERT | Titularul naţionalei va fi operat! Şanse foarte mici să se recupereze până la EURO
NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO NEWS ALERT | Patru arbitri români au fost delegaţi la EURO
S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar S-a terminat joaca! Dan Petrescu revine mai repede în Gruia, iar Neluţu Varga va băga mâna adânc în buzunar
Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza Uluitor! S-a aflat motivul pentru care Adrian Mititelu Jr. a făcut supradoza
O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare O nenorocire nu vine niciodată singură! Fratele unui star din NBA a fost suspendat pe viaţă, iar altul a fost condamnat la închisoare cu executare

Antrenorul din Superligă a dat cărţile pe faţă: ”Dacă nu furam, nu mâncam. Asta trebuie să ştie lumea!”

Superliga Publicat pe 2 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21545242/1/steaua-bucuresti-cfr-cluj-1-2-liga-1-9-08-2009.jpg

Poli Iaşi anunţat, luni, numirea lui Tony Silva în funcţia de antrenor al echipei din Superliga. Tony Da Silva a fost jucător în România la CFR Cluj.

El a bifat ultima experienţă în cariera de antrenor la Montalegre, în liga a treia din Portugalia, între iulie 2023 şi martie 2024. La Poli Iaşi, el îl înlocuieşte în funcţie pe Leo Grozavu.

Recent, el a susţinut o conferinţă de presă şi a oferit mai multe declaraţii. Fostul jucător a povestit despre momentele grele din viaţa lui. 

”Dacă nu furam, nu mâncam. Asta trebuie să ştie lumea!”

”Am avut o poveste de viaţă, nu are treabă cu fotbalul, răspund din respect pentru munca voastră. Eu nu pot să uit ce am trăit în viaţă. Am trăit într-o familie cu o situaţie foarte dificilă. .

Fiecare are istoria lui. Eu sunt mândru de omul care am devenit. Când eram copil, dacă nu furam, nu mâncam. Asta trebuie să ştie lumea. Ca mine este multă lume. Acum Tony este un om, este un tată, trebuie să fiu un exemplu bun pentru copilul meu.

Dacă sunt mândru de ce am făcut? Nu, dar am făcut-o ca să mănânc. În mod normal, eu nu răspund la aceste întrebări, dar am răspuns din respect pentru munca dumneavoastră”, a spus Tony da Silva în cadrul unei conferinţe de presă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele