Ultima oră
Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul Xabi Alonso la Bayern? Preşedintele „bavarezilor” a făcut anunţul
VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League VIDEO | FC Voluntari - FC Hermannstadt, astăzi, de la 17:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro! Sibienii continuă lupta pentru barajul de Conference League
VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider VIDEO | Sepsi - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Ardelenii, obligaţi să câştige pentru a se apropia de lider
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale

Antrenorul echipei Şahtior Doneţk, mândru după eliminarea lui Rennes: ”Calificarea, pentru Ucraina. Ce spune despre fotbal în vreme de război”

Europa League Publicat pe 17 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21030289/1/sahtior-el.jpg

Tehnicianul echipei Şahtior Doneţk, Igor Jovicevic, a dedicat Ucrainei calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, obţinută joi seară, după confruntarea cu Rennes.

“Era foarte important. Acest meci a fost pentru tine, Ucraina, a fost pentru ţara noastră, pentru Ucraina”, a spus tehnicianul croat care a activat mulţi ani în Ucraina, atât ca jucător cât şi ca antrenor.

“Nu am cuvinte în acest moment. Aproape că am murit pe teren. Aceasta este o răsplată pentru munca noastră. Respect jucătorilor mei, sunt mândru de ei”, a adăugat Jovicevic.

Şahtior Doneţk are cantonamentul la Lviv şi joacă meciurile din cupele europpene la Varşovia, ceea ce înseamnă că jucătorii şi staful îşi pot vedea familiile datorită calificării pe care au obţinut-o joi, familiile fiind – în cazul multora – în Polonia. “Aceste optimi de finală ne dau ocazia să revedem familiile. Ne dau putere. Personal, dacă am fi fost eliminaţi, nu mi-aş fi văzut familia până în luna iunie. Este o situaţie foarte dificilă, să trăim în ritmul bombardamentelor, al sirenelor. Trebuie să ne gândim la tactică, dar înainte de orice vrem să ne trezim dimineaţa în viaţă”, a afirmat antrenorul.

Şahtior Doneţk s-a calificat în otimile de finală ale Ligii Europa, învingând la lovituri de departajare echipa Rennes, joi seară, în deplasare, scor 5-4 (a fost 1-2 după prelungiri). În tur, scorul a fost 2-1 pentru Şahtior.

Echipa ucraineană îşi va afla adversara din faza următoare la ora 13.00.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele