Ultima oră
VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat VIDEO | Almeria - Atletico Madrid 2-2! "Dubla" lui Romero le aduce gazdelor un punct nesperat
VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele” VIDEO | Arsenal - Newcastle 4-1. ”Tunarii” au jumulit ”coţofenele”
”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid ”Nu sunt obişnuiţi cu aerul ăsta de sus”. Daniel Pancu nu a avut cuvinte pozitive pentru Rapid
EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul EXCLUSIV | Ce ar fi făcut Franco Baresi dacă era în locul lui Săpunaru? Florin Răducioiu a dat verdictul
VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga VIDEO | ”Fericirea e de scurtă durată”. Leo Grozavu nu savurează pe deplin succesul contra celei mai în formă echipă din Superliga
VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări” VIDEO | Bergodi consideră că elevii săi s-au relaxat prematur. ”Prea multe laude şi felicitări”

Antrenorul indicat drept variantă pentru FCSB, mesaj clar: "Nu avem despre ce să vorbim!"

FCSB Publicat pe 3 nov 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20908465/1/ba.jpg


Eugen Neagoe, antrenorul care i-a provocat lui Nicolae Dică ultima înfrângere ca antrenor la FCSB, 1-2 pe Cluj Arena, e măgulit de interesul lui Gigi Becali, însă spune că o venire pe banca tehnică a vicecampioanei României e imposibilă în acest moment.
 
După demisia lui Dică, Neagoe a intrat pe lista antrenorilor la care Becali s-a gândit pentru înlocuirea lui "Dicanio", însă nu s-a ajuns la o discuţie concretă între finanţatorul vicecampioanei şi tehnicianul Universităţii Cluj. Aflat într-un moment bun, cel poreclit "Geană" stă cu gândul doar la meciul cu Universitatea Craiova şi respinde orice legătură cu FCSB:
 
"Astea cu listele... Am mai fost pe liste. Şi Sorin Cârţu a zis că am fost pe lista Universităţii Craiova, scurtă sau foarte scurtă, dar n-am ajuns acolo.
 
Când apare numele tău în presă, sunt discuţii de acest gen, orice antrenor trebuie să se simtă bine, înseamnă că munca îi este apreciată de oamenii din fotbal.
 
De la discuţiile apărute în presă până la a comenta ce se întâmplă la FCSB, e cale lungă. FCSB e o echipă mare, ştie ce are de făcut în bucătăria ei, îi urez succes cu West Ham.
 
Dacă, dacă... Nu avem despre ce să vorbim, dacă aş fi luat în considerare o eventuală propunere. Sunt aici, la Cluj, nu mă gândesc decât la meciul cu Craiova, concentrarea mea e doar la “U"", a punctat Neagoe, joi, în conferinţa de presă de dinaintea meciului cu echipa antrenată de Mirel Rădoi.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele