Ultima oră
Irina Begu s-a calificat în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden
Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio” Problemele continuă la Rapid! Conflictul care ar fi izbucnit între jucători. Ce a spus fostul jucător: „Nu ştiu dacă e masa de adio”
Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025 Adrian Newey ar putea ajunge la Ferrari în primăvara anului 2025
GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor GP-ul Kazahstanului a fost amânat din cauza inundaţiilor
România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024 România a obţinut 11 medalii de aur în prima zi de participare la Campionatul European de Culturism şi Fitness 2024
Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg Dinamo Bucureşti va întâlni SG Flensburg-Handewitt în semifinala European League, de la Hamburg

Antrenorul lui AC Milan a explicat scandalul eliminării lui Ibrahimovic din meciul cu Parma. ”A discutat ceva cu arbitrul, dar în niciun moment nu i-a arătat o lipsă de respect”

AC Milan Publicat de Daian Cutu pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

AC Milan a câştigat meciul din deplasare cu Parma, scor 3-1, în etapa cu numărul 30 din Serie A, în direct pe Look Sport. Dennis Man a fost integralist pentru Parma, dar a avut o evoluţie modestă şi nu şi-a creat nicio ocazie de gol.

Milan, ocupanta locului 2 în Serie A, a condus cu 2-0 la pauză, după reuşitele lui Ante Rebic (8’) şi Franck Kessie (44’).

În minutul 60, Zlatan Ibrahimovic a fost eliminat, după un conflict cu arbitrul Di Bello, după care starul suedez a avut un schimb dur de replici cu arbitrul.

Antrenorul celor de la Milan i-a luat apărarea lui Ibrahimovic. Acesta a declarat că fotbalistul său nu a depăşit limita bunului simţ.

”Zlatan mi-a spus că a discutat ceva cu arbitrul, dar că în niciun moment nu i-a arătat o lipsă de respect şi în niciun caz nu l-a insultat. Zlatan mi-a spus că ultimul lucru pe care i l-a adresat arbitrului a fost ’Nu eşti interesat de ce am de spus?'”, a spus Stefano Pioli, citat de Football Italia.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/20109951/3/ibra.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele