Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Antrenorul lui FC Argeş a tras semnalul de alarmă după eşecul cu FCSB: ”Suntem la retrogradare. Trebuie să ne adunăm!”

FC Argeș Publicat pe 26 feb 2023
mail-share icon Email

FCSB a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Argeş, în etapa a XXVII-a a Superligii.

Pentru FCSB au marcat Şut (48) şi Sorescu (54), în timp ce pentru FC Argeş a punctat Koubemba (62).

La finalul meciului, Constantin Schumacher a tras mai multe concluzii. E susţine că echipa trebuie să se adune şi să arate spirit de luptă ca în partida cu FCSB. 

”Suntem la retrogradare. Trebuie să ne adunăm!”

”Suntem la retrogradare acum, dar lucrurile vor fi mult mai bune dacă vor face lucrurile ca azi. Azi ne-am bătut cu FCSB, o echipă care se luptă la campionat. Mai sunt trei etape din retur, vine play-out-ul şi trebuie să facem tot posbilul să recuperăm punctele. Am luat nişte goluri uşoare, nu trebuia să le luăm, dar ştiu că există momente în care lucrurile nu îţi ies.

Trebuie să ne adunăm, să găsim soluţii, este foarte greu. Trebuie să strângem rândurile, să stăm cu capul sus pentru că urmează alt meci. Echipa se va descătuşa după prima victorie şi vor veni şi momente frumoase pentru echipa noastră.

Straton a făcut un meci bun, a jucat bine, sperăm să aibă evoluţiile astea în continuare. Nu e vorba doar de apărare, e vorba de toată echipa. 

Ei ştiu că au valoare, că pot face mai mult, dar simt o presiune. Trebuie să treci peste astfel de momente. Am avut posesia peste FCSB, am jucat bine, dar nu vin rezultatele. Sper ca FC Argeş să scape de acest moment şi să rămână în Liga 1. Sunt sigur că la anul o să fim în primele 8 dacă rămânem în aceeaşi formulă”, a spus Constantin Schumacher.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Argeș

Ultimele articole Toate articolele