Ultima oră
Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat Irina Begu este în turul trei la Roma, după ce adversara sa a abandonat
Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?” Dan Petrescu a dat cărţile pe faţă înaintea meciului cu FCSB: „Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?”
Turneul de la Roma: Elena Rîbakina, deţinătoarea trofeului, s-a retras. Pe cine va înfrunta Irina Begu în turul doi Turneul de la Roma: Elena Rîbakina, deţinătoarea trofeului, s-a retras. Pe cine va înfrunta Irina Begu în turul doi
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
La doar 30 de ani, Dominic Thiem şi-a anunţat retragerea: "Sezonul 2024 va fi ultimul"
Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA Veste uriaşă primită de Dinamo înaintea finalei cu UTA
OFICIAL | La 35 de ani, Valerică Găman a semnat un nou contract OFICIAL | La 35 de ani, Valerică Găman a semnat un nou contract

Antrenorul revelaţie din România a dezvăluit ce stil de joc implementează la echipele sale: ”Vreau să evolueze pentru public!”. Ce tehnicieni admiră cel poreclit Julian Nagelsmann de România | VIDEO EXCLUSIV

Fotbal Internațional Publicat pe 12 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21093817/1/captura-ecran-734.png

Dragoş Militaru, antrenorul revelaţie de la Unirea Dej, a fost invitat special la Prima Sport înainte ca seara spectaculoasă din Champions League să înceapă. 

Militaru a reuşit performanţe remarcabile pentru condiţiile şi bugetul pe care le are la îndemână şi a ajuns cu Unirea deja în play-off-ul din Liga 2. 

Antrenorul în vârstă de doar 33 de ani este poreclit Julian Nagelsmann de România, datorită faptului că este foarte tânăr şi deja a înregistrat performanţe bune la nivelul din Liga 2. 

În direct la Prima Sport, Dragoş Militaru a fost întrebat despre stilul de joc pe care preferă să îl implementeze la echipe. El susţine că îşi doreşte că echipa lui să joace ofensiv, pentru a bucura fanii din tribune. 

”Vreau să evolueze pentru public!”

”Îmi place un mix între stilul lui Guardiola şi cel al lui Ancelotti. Nu urmăreasc neapărat un antrenor anume. Cred că nu ar fi corect să spun asta. Sunt foarte mulţi antrenori în lume. Depinde şi şansa pe care o ai. Îmi place să îmi fac un mix, iar împreună cu ideile mele să fac un stil. 

Mie îmi place să dau goluri. Vreau ca echipa mea să marcheze. Îmi doresc să se facă spectacol pentru cei din tribune. Cam pe partea asta merg eu”, a spus Dragoş Militaru, la Prima Sport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri