Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Antrenorul român care a făcut senzaţie în Superligă a fost contactat de Becali în repetate rânduri: ”Trebuie să înţeleagă că eu sunt cel care păstoreşte echipa, nu el!”. Ce răspuns a dat patronul FCSB

FCSB Publicat pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21058756/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-5.jpg

Comisia de Disciplină, din cadrul FRF, i-a aplicat o sancţiune lui Mihai Pintilii la sesizarea Şcolii Federale de Antrenor, deoarece el a avut un comportament de antrenor principal, deşi nu are încă documentele necesare.

Mai mult decât atât, FCSB a rămas şi fără antrenor cu licenţă PRO. Leo Strizu nu a mai suportat situaţia de la echipă şi a decis să demisioneze. În urma acestor schimbări, echipa lui Becali pare decis să caute un antrenor cu acte în regulă pentru a evita astfel de probleme. 

În acest condiţii, Becali vrea un antrenor cu licenţă PRO, dar îşi doreşte să se implice în continuare la club. Acest lucru nu a fost acceptat de Leo Grozavu, omul care a obţinut rezultate bune le Sepsi. 

Leo Grozavu a recunoscut că a fost contactat în repetate rânduri de patronul FCSB, dar negocierile mereu au picat, deoarece antrenorul voia sa aibă putere deplină la echipă. 

”În premieră vă spun, am fost contactat să lucrez cu Gigi Becali. Chiar şi în perioada dinainte de a veni la Poli Iaşi. Şi mai înainte, dar şi în perioada asta. Dar am spus, până să am o discuţie cu Gigi Becali îi spun ceea ce vreau eu. Dacă el consideră că poate să continue discuţia… Şi de fiecare dată discuţia s-a oprit până să mai vorbi.

Nu am stat niciodată faţă în faţă cu el. Am stat de vorbă cu intermediari care mă tatonau, care vorbiseră cu el pentru a lua legătura cu mine. Eu când îi transmiteam ce este de făcut, gata, se oprea discuţia. Gata, nu mai ajungeam la faza următoare.

Am spus, în momentul în care Gigi Becali îşi va dori să lucreze cu mine, trebuie să aibă o discuţie. Una foarte serioasă. Dacă el vrea să lucreze cu mine trebuie să înţeleagă că eu sunt cel care păstoreşte echipa, nu dumnealui. Că nu vrea să o facă, asta e problema dumnealui. Nu e Grozavu singurul de pe planeta asta care poate să lucreze cu Gigi Becali”, a declarat Leo Grozavu la Radio Hit Iaşi, citat de Playsport. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele