Ultima oră
Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat” Xavi şi-a motivat alegerea, după discuţia cu preşedintele Barcelonei. „Proiectul nu s-a terminat”
Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani Duel istoric pe zgura de la Madrid! Rafa Nadal, faţă în faţă cu un puşti de 16 ani
Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj Alertă în Bănie! Universitatea Craiova va avea o absenţă de marcă la duelul cu CFR Cluj
Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari Brigada de arbitri delegată pentru partida care poate fi decisivă în lupta la retrogradare, Dinamo - FC Voluntari
Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League Iuliana Demetrescu, delegată la o semifinală de Champions League
Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua Aprobat! Schimbare majoră la CSA Steaua

Antrenorul unei formaţii cu mari pretenţii din Superliga e în pericol de a fi demis. Nu a participat la antrenamentul de luni

CS Universitatea Craiova Publicat de Daian Cutu pe 20 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21498694/1/liga-1.jpg

Universitatea Craiova nu traversează cea mai bună perioadă, şi se află doar pe locul 5 în Superliga, la 6 puncte de podium. Oltenii au în primele 5 partide ale anului doar o victorie, două înfrângeri şi două egaluri.

Situaţia este foarte complicată pentru tehnicianul bulgar, care nu a participat la antrenamentul echipei de luni, informează ProSport. De jucători s-au ocupat secunzii săi.

Marţi jucătorii au avut liber, iar miercuri este programat următorul antrenament. Rămâne de văzut cine va conduce pregătirea.

Sursa mai sus citată scrie că Petev va fi demis, dacă Universitatea Craiova nu câştigă cu FC Voluntari, etapa viitoare.

Antrenorul oltenilor, criticat dur de Florin Prunea

Florin Prunea, fostul mare portar al naţionalei, este de părere Ivaylo Petev are mari probleme de comunicare, motiv pentru care echipa sa nu dă randamentul dorit.

”Dacă ai probleme de comunicare cu vestiarul şi eu cred că are problema asta mare de tot, nu mai vorbim după aceea de tactică, sistem de joc.

E cea mai importantă problemă. Mi se pare că are o problemă de comunicare. Am văzut că la conferinţa de presă a vorbit bulgăreşte, acum am văzut că a vorbit în engleză.

Dar engleza lui, sî mă ierte Dumnezeu, este una foarte greu de înţeles. Mă pun în locul jucătorilor. Când ai translator, când vorbeşte el.

Nici Napoli nu vorbea bine, dar el măcar ştia jucătorii. A bifat peste 200 de meciuri ca antrenor in Liga 1" , a declarat Florin Prunea, pentru Digi Sport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri