Ultima oră
Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne Apelul formaţiei din Premier League a fost respins! Sancţiunea rămâne
Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia Zinedine Zidane nu va purta flacăra olimpică la Marsilia
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice

Anunţ de ultimă oră, din partea lui Ioan Andone, despre transferul lui Căpăţână la FCSB

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 23 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/19490136/1/vol.jpg

FCSB are lotul decimat înaintea meciului cu Slovan Liberec şi încearcă o mutare de urgenţă. Gigi Becali vrea să îl transfere pe mijlocaşul echipei FC Voluntari, Mihai Căpăţînă.

Roş-albaştrii negociază în acest moment cu FC Voluntari transferul mijlocaşului în vârstă de 24 de ani, anunţă Gazeta Sporturilor, care notează că FCSB vrea să rezolve transferul curând, astfel încât fotbalistul să poată fi adăugat pe lista UEFA pentru meciul cu Slovan Liberec, de joi seară. Informaţia a fost confirmată de Ioan Andone, oficialul formaţiei ilfovene.

„Suntem în negocieri cu FCSB pentru Căpăţână! Ne consultăm cu antrenorul, vom vedea dacă vom ajunge la un acord. Deocamdată nu avem un numitor comun, dar tratativele sunt în desfăşurare”, a declarat Ioan Andone, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele