Ultima oră
VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute VIDEO | Corvinul - Mioveni, în direct la Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Gazdele au marcat de două ori în trei minute
Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova Cine va arbitra partida care poate decide campioana din Superliga, Sepsi - Universitatea Craiova
Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei Max Verstappen, de neoprit! A câştigat cursa sprint şi apoi şi calificările la Grand Prix-ul Chinei
Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR” Ar putea fi primul transfer a lui Dan Petrescu la CFR Cluj. „Va juca din vară la CFR”
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!

Anunţ dur în Italia! Starul din Serie A a fost operat şi nu va mai juca până în 2024

Serie A Publicat pe 7 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/21220735/3/profimedia-0748426598.jpg

Anunţ dur în Italia! Starul din Serie A a fost operat şi nu va mai juca până în 2024

Accidentat în ultima etapă din Serie A, Tammy Abraham, atacantul englez de la AS Roma, a fost operat miercuri şi nu va mai juca în acest an, informează Gazzetta dello Sport.

Tammy Abraham s-a accidentat în meciul cu Spezia, din ultima etapă a campionatului italiana şi a suferit miercuri o intervenţie chirurgicală la genunchiul stâng, pentru reconstrucţia ligamentului încrucişat anterior.

Conform comunicatului publicat de clubul AS Roma pe site-ul oficial, ”operaţia efectuată de dr. Andy Williams, la Spitalul Cromwell, din Londra, în prezenţa managerului medical de la AS Roma, dr. Massimo Manara, s-a încheiat cu succes”.

”Fotbalistul va rămâne câteva zile în clinica din Londra şi va începe în curând ciclul de reabilitare stabilit de cadrele medicale ale clubului”, a mai anunţat AS Roma.

Potrivit cotidianului italian Gazzetta dello Sport, perioada de recuperare este de aproximativ opt luni, ceea ce înseamnă că Abraham nu va reveni pe teren înainte de începutul anului 2024.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele