Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Anunţ important pentru FCSB! Când revine ultimul jucător important accidentat

FCSB Publicat pe 7 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21046172/1/fcsb-petrolul-ploiesti-superliga-superbet-2-03-2023-1.jpg

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a vorbit despre situaţia atacantului Billel Omrani, accidentat în meciul câştigat de ”roş-albaştri”, scor 4-1, cu Petrolul Ploieşti.

Stoica a explicat că Omrani a suferit o întindere musculară care îl va ţine departe de gazon între 3 şi 4 săptămâni, însă va fi apt de joc pentru începutul play-off-ului.

Oficialul l-a lăudat, de asemenea, pe fostul vârf al rivalei CFR Cluj, despre care a spus că este foarte serios şi află pe drumul cel bun.

”Nouă nu ne-a ieşit jocul cu UTA, pentru că ne-au lipsit Compagno şi Omrani. Compagno a fost o mare pierdere pentru noi.

Omrani are o întindere pe care a suferit-o în meciul cu Petrolul. A vrut să arate în 20 de minute cât alţii în 90 şi s-a accidentat.

S-a schimbat în bine, e pe drumul ce bun. Vrea să demonsteze şi e foarte serios. S-a accidentat şi stă cam trei, patru săptămâni. La începutul play-off-ului o să fie!”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Două goluri şi două pase de gol a reuşit Billel Omrani pentru FCSB în 16 apariţii, în actualul sezon al Superligii.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele