Ultima oră
Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii” Romario Benzar a făcut o dezvăluire uluitoare! ”Aşa mi-au zis colegii”
Carlos Tevez a fost internat Carlos Tevez a fost internat
Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj Dan Petrescu a început revoluţia în Gruia! Cele două vedete care o vor părăsi pe CFR Cluj
E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan E gata! A venit verdictul în cazul accidentării lui Moruţan
Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off Sebastian Colţescu, delegat la un meci din play-off
Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo Imagini care vă pot afecta emoţional! Cum arată Romario Benzar după accidentarea suferită în meciul cu Dinamo

Anunţ important referitor la Christopher Nkunku, golgheterul din Bundesliga

Bundesliga Publicat pe 19 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20988406/1/nkunku.jpg

Antrenorul echipei RB Leipzig, Marco Rose, a declarat joi că atacantul francez Christopher Nkunku nu va reveni pe teren mai devreme de finalul lunii februarie.

”Este destul de dificil ca având acest tip de accidentare să stabileşti un obiectiv pentru revenire”, a spus Marco Rose, joi, în timpul conferinţei de presă organizată înaintea meciului cu Bayern Munchen.

Christopher Nkunku s-a accidentat anul trecut la genunchiul stâng, unde suferise o ruptură de ligament extern, chiar înainte de Cupa Mondială din Qatar.

”Se estimează că pe la sfârşitul lunii februarie sau la începutul lunii martie, ar putea reveni la antrenamentul colectiv complet, iar după aceea ar putea reveni rapid în competiţie. Dar nimic nu este încă foarte clar!”, a declarat Rose.

Desemnat cel mai bun jucător de Bundesliga al sezonului 2021-2022 de către colegii săi, Nkunku a reluat antrenamentele uşoare cu exerciţii specifice. ”Se află într-o stare bună, la care nici nu speram”, s-a bucurat tehnicianul grupării din Leipzig.

  • 12 goluri a marcat Christopher Nkunku pentru RB Leipzig în actualul sezon din Bundesliga, unde ocupă primul loc în clasamentul golgheterilor.
mail-share icon Email
viewscnt

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele