Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Anunţ incredibil în presa internaţională: Kylian Mbappe, dorit de Liverpool!

Liverpool Publicat pe 23 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/20896851/1/liverpool-premier-10.jpg

Kylian Mbappe are şanse să plece în vară de la PSG, zvon despre care se tot vorbeşte de sezoane bune. Francezul în vârstă de 23 de ani, chiar dacă şi-a prelungit contractul cu parizienii, poate semna cu alt club, dar nu cu Real Madrid. Se pare că spaniolii nu mai sunt interesaţi de el, după cele întâmplate în ultima vară.

Pe fir a intrat, după cum anunţă jurnaliştii din presa internaţională, Livepool, dar ”cormoranii” trebuie să ofere o sumă foarte, foarte mare, poate cea mai mare din istoria fotbalului, pentru a-l lua pe Kylian Mbappe.

Liverpool a ajuns la varianta Mbappe după ce Sadio Mane a plecat în Bundesliga, la Bayern Munchen.

S-a liniştit. Nu va pleca niciodată în ianuarie, este imposibil. Pe de altă parte, sigur va pleca vara viitoare. Nu sunt sigur că Real Madrid este candidatul numărul unu pentru a-l semna. Florentino Perez vede cum se comportă Mbappe şi anturajul său în culise şi nu cred că îi place deloc.

Nu vrea astfel de jucători, cu această mentalitate, în vestiarul lui Real Madrid, mai ales că creşterea lui Vinicius în stânga este enormă. Dacă ar ajunge Mbappe, unde ar juca? În dreapta? Imposibil. Cred că este este mai probabil ca Mbappe să meargă la Liverpool vara viitoare”, a declarat Hugo Cappelaere, ziarist la Canal +.

Nu vine la Real Madrid pentru că el însuşi a închis uşa jucându-se cu clubul pentru a obţine mai mulţi bani de la PSG. În loc să joace un fotbal bun, el se plânge, iar asta pentru Real Madrid şi pentru orice club este un dezastru.

Tocmai i-au dat Balonul de Aur lui Benzema, iar dacă totul va merge în acelaşi ritm următorul Balon de Aur va fi Haaland. Nimeni nu vorbeşte despre Mbappe, care stagnează, merge înapoi şi îşi distruge cariera. Pentru Real Madrid, s-a terminat. Un jucător atât de capricios nu poate veni la Madrid”, a spus şi jurnalistul spaniol Tomas Gonzalez-Martin.

Informaţiile vin după ce Mbappe a anunţat că nu vrea să plece de la PSG  în ianuarie

Atacantul francez Kylian Mbappe a afirmat că nu vrea să plece de la Paris Saint-Germain în ianuarie, aşa cum s-a scris în presă, dar acum apare varianta transferului său în vară.

"Sunt foarte fericit. Nu am cerut niciodată plecarea în ianuarie. Nu am înţeles informaţiile care au ieşit in noaptea meciului (cu Benfica). Nu sunt implicat direct sau indirect în această ştire, am fost la fel de şocat ca toţi ceilalţi. Desigur, există oameni care ar putea crede că sunt implicat în asta, dar nu sunt implicat deloc. Eram la siesta, iar anturajul meu era la jocul fratelui meu mai mic.

Toţi oamenii care au grijă de mine nu au fost acolo. Am fost uluiţi când am aflat. Şi după aceea, trebuie să te descurci cu asta... Era un joc de jucat şi apoi încă unul. Am vrut doar să spun că este complet greşit, sunt foarte fericit. Dacă sunt supărat pe club? Nu", a spus Mbappe.

Cotidianul spaniol Marca a dezvăluit recent faptul că fotbalistul francez Kylian Mbappe vrea să părăsească gruparea pariziană în ianuarie 2023. Jucătorul a negat oficial acest lucru, dar la finalul sezonului ar putea fi altă poveste.

În ultimele zile, Mbappe şi-a manifestat public nemulţumirile legate de rolul său pe teren, în angrenajul gândit de antrenorul Christophe Galtier.

Fotbalistul a avut mai multe postări pe reţelele sociale, declarându-se nesatisfăcut de faptul că trebuie să ”facă pe pivotul” la echipa de club, în timp ce la echipa naţională a Franţei are ”mai multă libertate”.

Surse din anturajul preşedintelui lui PSG, Nasser al-Khelaifi, au declarat pentru L’Equipe că Mbappe nu va fi vândut iarna viitoare.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele