Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Anunţ surprinzător în presa din Turcia. Alexandru Cicâldău nu ar mai fi dorit la Galatasaray

Stranieri Publicat pe 19 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20711985/1/cicaldau.jpg

În ciuda faptului că nu a avut evoluţii neapărat rele la Galatasaray, Alexandru Cicâldău (24 de ani) nu ar mai fi dorit de clubul turc, dacă ne luăm după informaţiile apărute în presa din Turcia. Conform jurnaliştilor din Ţara Semilunei, fosta echipă a lui Gică Hagi vrea să renunţe la mijlocaşul român în această vară.

Tot turcii notează faptul că anumite echipe sunt interesate de Alexandru Cicâldău, iar printre ele sunt câteva cluburi importante, chiar surprinzătoare părând dorinţa sau interesul lor pentru achiziţionarea mijlocaşului român. Sampdoria, Fiorentina sau Real Betis sunt formaţiile la care fac referire jurnaliştii turci.

Galatasaray nu îl păstrează pe Alexandru Cicâldău pentru sezonul viitor. Evoluţiile fotbalistului român sunt considerate insuficiente, iar formaţia galben-roşie a decis să asculte oferte. Sampdoria şi Fiorentina, din Italia, dar şi Real Betis, din Spania, sunt interesate foarte mult de jucătorul de 24 de ani.

După negocieri, vom afla la ce echipă va pleca Cicâldău”, au scris jurnaliştii de la mynet.com.

Alexandru Cicâldău părea că se bucură de un statut bun la Galatasaray. Fostul decar al Universităţii Craiova a jucat în 39 de meciuri în acest sezon, a marcat 4 goluri şi a oferit 4 pase de gol.

Nu a trecut nici măcar un an de când sunt aici. Sunt fericit, iubesc echipa. Numai la asta mă gândesc, vreau să continui aici”, a declarat fotbalistul în trecut, dar se pare că gândurile conducătorilor clubului sunt altele cu el.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele