Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Anunţul important făcut de Gigi Becali pentru fanii FCSB: ”Am învăţat din datul cu capul de pereţi!”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 1 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21215868/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-3.jpg

Gigi Becali le-a făcut o promisiune importantă fanilor ”roş-albaştrilor”. Patronul celor de la FCSB consideră că a depistat greşeala făcută în sezonul actual, apropiat de final, care l-a costat cel mai scump în lupta pentru titlu, motiv pentru care nu o va mai repeta.

Becali susţine că FCSB a pierdut vreo 3 campionate pentru că vicecampioana nu a avut un lot consistent şi s-a bazat pe tineri, în ideea în care punctele în play-off se înjumătăţesc şi există timp de recuperare.

Gigi Becali promite transferuri consistente la FCSB

În consecinţă, latifundiarul s-a angajat să facă numeroase transferuri la FCSB pentru ca echipa sa să aibă un lot competitiv care să îi permită să atace toate cele 3 obiective: câştigarea campionatului, a Cupei şi calificarea în grupele Conference League.

”Ce s-a întâmplat anul trecut nu va mai fi. Am învăţat din datul cu capul de pereţi. M-am dat cu capul de pereţi şi am învăţat. Vor fi jucători, două echipe, ca să jucăm şi colo, şi colo, şi colo…

O să atacăm toate trei competiţiile. Şi Cupa, pentru că aduce bani, devine mai importantă, şi campionatul, şi grupele Conference. Deci toate vor fi atacate şi ca atare trebuie să luăm jucători, să avem lot mai numeros.

Nu să jucăm cu nişte copii, că lasă bă că se înjumătăţesc punctele. Că aşa am pierdut vreo trei campionate. Am pierdut cu Voluntari, am pierdut la cutare, lasă bă că avem timp, se înjumătăţesc punctele…

Aveam prea mare încredere în echipă, că nu contează. Adevărul că anul trecut tot aşa. Am avut încredere în echipă.”, a declarat Gigi Becali, la o conferinţă de presă spontană, desfăşurată în curtea palatului său din Aleea Alexandru.

  • 2015 este ultimul an în care FCSB a câştigat campionatul. De atunci formaţia condusă de Gigi Becali şi-a mai trecut în palmares Cupa Ligii în 2016 şi Cupa României în 2020, iar în Liga 1 a terminat de 7 ori din 8 ediţii pe locul al doilea.
  • Nici în cupele europene situaţia nu a fost strălucitoare pentru ”roş-albaştri”, care au realizat o calificare în şaisprezecimile Europa League, în sezonul 2017-2018, când au fost eliminaţi cu 5-2 la general de către Lazio, şi au acces în grupele Conference League în stagiunea curentă, aflată la final.  

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele