Ultima oră
John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul John Textor, patronul grupărilor Olympique Lyon şi Botafogo, suspendat 45 de zile în Brazilia. Care este motivul
Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025 Naţionala României se reuneşte duminică, pentru dubla cu Cehia din faza play-off CM2025
VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Farul, astăzi, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby cu titlul pe masă. Echipele probabile!
El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul El va fi înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool! Cormoranii s-au înţeles cu antrenorul
VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite VIDEO | FCU Craiova - "U" Cluj, astăzi, de la ora 17:30, în direct la Prima Sport 1! Două echipe cu obiective diferite
VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc VIDEO | Csikszereda - Unirea Slobozia, sâmbătă, de la 11:30, în direct pe Prima Sport 1. Speranţe la promovarea directă pentru echipa din Miercurea Ciuc

Anunţul momentului! Ianis Hagi a dezvăluit unde va juca din sezonul viitor

Stranieri Publicat pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21538158/1/romania-elvetia-preliminariile-c-e-2024-21-11-2023-4.jpg

Ianis Hagi a marcat primul gol al României din partida disputată marţi, pe Wanda Metropolitano, în faţa Columbiei, pierdută de „tricolori” cu 3-2.

Mijlocaşul care în prezent evoluează sub formă de împrumut pentru echipa spaniolă Alaves a anunţat că va reveni în Scoţia.

Ianis Hagi se întoarce la Rangers

„Sunt bine, dar clar îmi doresc să joc mai mult, să fiu minut de minut pe teren. Sunt situaţii în cariera de fotbalist când trebuie să ai răbdare, când ai şansa să o arăţi. Iar apoi vom vedea până la vară ce se va întâmpla.

La vară, cum a spus şi tata, mai am contract un an cu Rangers, mă întorc acolo. Mai am şi Campionatul European.

”Se întâmplă foarte multe chestii în 3-4 luni. Da, şi nunta! De asta zic, sunt foarte multe chestii care mă aşteaptă şi nu cred că este momentul să fiu negativ”, a spus Ianis Hagi, pentru As.ro.

Ianis Hagi a fost mai mult rezervă în acest an la Alaves, iar internaţionalul român are nevoie de meciuri pentru convocarea la EURO 2024.

Selecţionerul Columbiei laudă naţionala României

Pe banca Columbiei se află selecţionerul argentinian Nestor Lorenzo (58 de ani). Acesta a analizat partida şi a ţinut să laude prestaţia ”tricolorilor”, care au avut un final de meci foarte bun.

Sud-americanii au condus până pe final cu 3-0, dar reuşitele lui Ianis Hagi şi Florin Tănase au animat ultimele minute.

„Am avut o perioadă bună, au apărut jucători care au demonstrat că pot face lucruri bune la echipa naţională. Avem un grup unit, cu jucători dedicaţi, serioşi şi care vor să câştige fiecare meci. Aşa că sunt foarte mulţumit de această serie.

România e o echipă bună, care ne-a solicitat din punct de vedere fizic, care a pus presiune şi care a avut o tranziţie bună. Pe final am lăsat-o mai moale şi asta ne-ar fi putut costa.

Am jucat bine timp de 80 de minute şi am obţinut un rezultat foarte bun. România ne-a marcat două goluri, din vina noastră, şi ăsta e minusul cu care plecăm”
, a declarat Nestor Lorenzo, pentru cei de la eltiempo.com.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele